Sportief wandelschoenen kinderen

Schoenen sportief wandelen kinderen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€4500 −24%
€3395
*De uitverkoop begint op 26/5/2023
Vanaf
€7000 −19%
€5650
*De uitverkoop begint op 8/6/2023
€5400
Vanaf
€4500 −24%
€3395
*De uitverkoop begint op 26/5/2023
€3800
Hoops Schoenen
ADIDAS

Hoops Schoenen

Uitsluitend online verkocht
€5000 −26%
€3695
*De uitverkoop begint op 26/5/2023
Vanaf
€5195
Run 70s Schoenen
ADIDAS

Run 70s Schoenen

Uitsluitend online verkocht
€5000 −17%
€4150
*De uitverkoop begint op 8/6/2023
4.6/5 Op basis van 7044 Beoordelingen in de winkels en online

SPORTIEF WANDELEN: GOEDE SCHOENEN ZIJN EEN MUST

Sportief wandelen is een activiteit die kan worden beoefend door zowel volwassenen als kinderen en door zowel beginnelingen als ervaren sporters. Het biedt heel wat voordelen voor lichaam en geest. Deze sport valt onder de duursporten en je hebt een aangepaste uitrusting nodig om blessures te vermijden. Onze schoenen voor de allerjongste wandelaars bieden gegarandeerd optimale ondersteuning en veel comfort tijdens het wandelen. Kinderen zijn vaak wat wilder terwijl hun gewrichten nog kwetsbaar zijn, ze hebben schoenen nodig die aangepast zijn aan hun leeftijd en niveau om te wandelen in de beste omstandigheden.


MODELLEN DIE BEGELEIDEN BIJ ELKE STAP

Een goede wandelschoen voor kinderen biedt een goede demping om de rug te sparen en is voldoende buigzaam. Heel wat modellen hebben soepele rubberzolen die de afwikkeling van kindervoeten respecteren. Sommige schoenen hebben zolen met flex-groeven die een zo natuurlijk mogelijke beweging garanderen. De pasvorm biedt een goede bewegingsvrijheid en ondersteunt tegelijk de enkel op een correcte manier. Hij biedt voldoende ruimte aan de tenen, noodzakelijk voor kinderen in de groei en om blaren te vermijden.


SCHOENEN DIE KINDEREN MOOI VINDEN

De productontwikkelaars van Decathlon hebben de kindersneakers van Newfeeluitgerust met lichte en antislip zolen. Die voorkomen uitglijden en garanderen perfecte stabiliteit op wandelpaden. De schoenen hebben een klittenband- of vetersluiting of een combinatie van beide. Het aanspansysteem is zo bestudeerd dat kinderen hun schoenen zelf kunnen verstellen, voor meer zelfstandigheid op iedere leeftijd. Qua uiterlijk is gekozen voor kleuren waarop je niet snel vuil ziet, met een paar kleurrijke accenten omdat kinderen daarvan houden.


DECATHLON HEEFT DE UITRUSTING VOOR JE KLEINE KAMPIOEN

Onze experts geven je graag advies, zodat je er zeker van kan zijn dat je de schoenen kiest die het meest geschikt zijn voor jouw kind. Bij Decathlon helpen we kinderen om de stijl van schoenen te vinden die zowel past bij hun activiteit als bij de vorm van hun voeten. Ons assortiment producten voor sportief wandelen en wandelen voldoet perfect aan de eisen van die sport. We combineren onze knowhow met de feedback van klanten zodat we kwalitatieve en duurzame producten kunnen bieden die voldoen aan alle eisen van je kleine avonturier.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken