Yogablokken

Yogablokken

Yogablokken uit schuim of kurk, als extra hulp bij je houdingen en evenwichtsoefeningen. Kies een yogablok in een materiaal dat het best past bij het soort yoga dat je doet.

EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
2 kleuren
Domyos

Schuimrubberen yogablok bordeaux

(148)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
BEST BEOORDEELD
€700
Domyos

Schuimrubberen yogablok grijs/blauw large

(28)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€950
Domyos

Yogablok in kurk

(68)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
3 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 244 Beoordelingen in de winkels en online

  Yogablok

  Yogablokken zijn veelgebruikte accessoires tijdens je yogales. Net als matjes, bestaan ook yogablokken in vele maten en vormen. Maar welke blok kies je best als je thuis yoga beoefent? Bij de keuze van een blok, let je best eerst op op het materiaal. De meeste blokken bestaan uit schuimrubber of kurk.


  Foam blok

  Een foam blok gebruik je best voor zachte yogavormen met ontspannende houdingen, bijvoorbeeld een ondersteunde achteroverbuiging waarin je hoofd of je rug rust op het blok. Het materiaal - schuimrubber - voelt zacht en warm aan, maar geeft toch een goede ondersteuning bij zittende en liggende houdingen. De blokken zijn ook heel soepel en bewegen een beetje mee. Dit is fijn als je met je hoofd of je rug op het blok rust. Deze blokken zijn dus ideaal voor een relaxatie- of meditatiesessie. Een laatste voordeel van deze blokken is het gewicht, foam blokken zijn vederlicht en dus makkelijk mee te nemen.


  blok in kurk

  Een blok in kurk is een sterk hulpmiddel bij balansoefeningen. In bepaalde vormen van yoga - zoals Iyengar - wordt zelfs heel veel met blokken gewerkt. Deze blokken zijn ideaal voor uitdagende, asymmetrische houdingen. Kurken blokken zijn zwaarder en stabieler dan hun tegengehangers in foam. Ze blijven staan als je erop leunt en je vermijdt polsproblemen doordat je hand niet doorzakt. Wil je een blok die dienst kan doen in staande én liggende houdingen? Ga dan zeker voor kurk. Ontspannende oefeningen kun je wel uitvoeren met blokken uit kurk. Rusten op een kurken blok is misschien minder comfortabel, maar wel even effectief.


  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU