Yogabroeken en -leggings dames

Yogabroeken en -leggings dames

Hulp bij je keuze
Hoe kies je je outfit voor dynamische yoga?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
ECODESIGN
€2500
ECODESIGN
€2500
€3000
ECODESIGN
€1600
€6490
€6490
€6490
€7300
€9500
€5490
€6800 −19%
€5500
*De uitverkoop begint op 23/1/2023
4.3/5 Op basis van 1396 Beoordelingen in de winkels en online

DE YOGABROEK HELPT JE LICHAAM EN GEEST HERLEVEN

Als je regelmatig aan yoga doet, zullen je lichaam en geest weer op één lijn komen te staan. In die tijd van rust is een diepe herstelling mogelijk. Het hectische tempo van ons leven, of je nu in de stad of op het platteland woont, draagt bij aan een gebrek aan fysieke, mentale en emotionele rust. Yoga, met of zonder specifieke yogakleding, helpt je om weer in contact te komen met het natuurlijke ritme van de wereld. Je wisselt af tussen een dag- en nachtritme, tussen zomer en winter. Het is die hernieuwde verbinding met de natuurlijke levensritmes die je dagelijkse vitaliteit helpt verbeteren. Door goed naar al je zintuigen te luisteren wordt je binnenwereld weer van jou en kom je opnieuw in contact met je geest die leeft op je natuurlijke ritme. Met onze yogabroeken willen we je zacht en comfortabel materiaal aanbieden waarin je je volledig op jezelf kunt concentreren.


HOE HELPEN ONZE YOGABROEKEN JE OM WEER IN CONTACT TE KOMEN MET DE NATUUR?

Als je opnieuw in contact wil komen met jezelf, heb je een aantal dingen nodig: synchroon ademhalen, aandacht schenken aan alle verschillende sensaties in je lichaam en een bewustwording van alle bewegingen die je maakt. Om die staat van meditatie en lichaamsbewustzijn te bereiken, moet je je volledig laten gaan en alle overbodige sensaties kunnen vergeten. Onze yogabroeken zijn ruim, comfortabel en gemaakt van natuurlijk, biologisch katoen en helpen je zo één te worden met de natuur. Samen met ons gamma van yoga-T-shirts, ook gemaakt van ademend biologisch katoen, kan je alles loslaten en je volledig concentreren op je verbinding met de natuur.


WELK TYPE YOGABROEK VOOR DAMES?

We helpen je de yoga-outfit te vinden die je het beste kan helpen bij je dagelijkse sessies. Onze productingenieurs, zelf gepassioneerd door yoga, besteden een groot deel van het jaar aan het luisteren naar jullie feedback in bijvoorbeeld de opmerkingen die jullie bij onze producten achterlaten. Ze creëren de producten van morgen op basis van jouw mening. Zo kunnen we een broek aanbieden die volledig is aangepast aan zachte yoga. Het comfortabele en ademende materiaal zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt door je kleding en je optimaal openstaat voor je yogasessie. Deze broek is zo comfortabel dat velen van jullie hem zelfs elke dag thuis dragen. Jullie geven het zelf al aan in de commentaren, het katoen is lekker warm en bemoedigend. Je vergeet hem na een paar minuten.


WAT IS HET VERBAND TUSSEN MEDITATIE EN YOGA?

Er bestaan veel nieuwe trends in de wereld van meditatie. De eerste is je concentreren op je innerlijke glimlach. Die meditatie wordt vooral aangehaald om haar heilzame effecten op de gezondheid; die glimlachende wijsheid en directe en intuïtieve kennis die woorden overstijgt vind je terug in boeddhistische beelden in de "Glimlach van de Boeddha van Angkor". De meditatie, die draait rond je ademhaling, laat je je volledig op jezelf concentreren. Probeer verschillende yogahoudingen voordat je een lange tijd in een liggende houding gaat liggen. Ga op je rug liggen, leg een opgevouwen deken onder je nek, een ronde bolster onder je knieën en een opgerolde deken onder je enkels. Leg een klein meditatiekussen of een handdoek over je ogen en strek je armen uit, je handpalmen naar boven. Na je sessie kan je je Savasana verlaten terwijl je je lichaam tot in de diepste vezels van zuurstof voorziet. Ga daarna rustig over op een foetushouding en adem 5 keer goed in en uit. Ga langzaam zitten en kom overeind in een staat van meditatie en volledig zelfbewustzijn. Je kunt dit waar dan ook doen, en je hebt er niet eens sportkleding voor nodig.


WELKE ACCESSOIRES HEB JE ALS BEGINNER NODIG?

Als je goed wilt beginnen, is het belangrijk om je materiaal bij de hand te hebben: een goede mat en yogablokken van schuim of kurk. Kurk is wat steviger dan schuim. Dan heb je nog straps nodig, en een mooie tas om alles in mee te nemen. Heb je dit alles bij elkaar, dan móet je wel regelmatig yogaën! Je hebt geen enkel excuus meer!


YOGA EN GEZONDHEID

We weten dat de meeste mensen niet direct aan yoga gaan doen omdat het goed is voor de lichamelijke gezondheid. Toch hebben verschillende studies en praktische ervaringen aangetoond dat het wel degelijk een positief effect heeft. Natuurlijk weten we allemaal wat de effecten zijn op je stressniveau en slaapproblemen, maar er is ook een positieve impact aangetoond op verschillende delen van je lichaam: rugpijn, knieën, wervelkolom, etc. Heel wat yogi's kunnen dit effect beamen en genieten van de uitlijning van lichaam en geest die hier een direct gevolg van is. We kennen allemaal ook wel de verwijzingen in de yogateksten naar ziekten en hun fysieke en mentale verschijningsvormen. Je vindt ook veel tips over hoe ermee om te gaan, en verschillende technieken voor de behandeling van een waaier aan aandoeningen. Hoewel yoga geen vervanging is voor een goede medische behandeling, kan het wel helpen en het genezingsproces versnellen. Idealiter doe je yoga in samenwerking met de arts. In sommige ziekenhuizen gebeurt dit al en integreren ze yoga als "ondersteunende zorg" in de behandeling van bepaalde ziektebeelden. En steeds meer yogadocenten scholen bij in yogatherapie. Je kunt onze yogabroek voor dames dus in elke situatie dragen om je op deze weg te helpen. Goed voor je algehele gezondheid en voor preventie. Met de boost die yoga aan het fysieke, psychologische en mentale welzijn geeft, kan het een directe lijn zijn naar een versnelde genezing van verschillende ziektebeelden. We wisten al langer dat yoga een van de oudste manieren is om de lichamelijke en mentale behandeling van bepaalde aandoeningen te ondersteunen en het is zeker een van de belangrijkste paden voor welzijn, zorg en sociale gezondheid. Yoga voldoet aan een van de meest gehoorde motto's van dokters over de hele wereld: regelmatig sporten. Het uitbreiden en herhalen van een variatie aan verschillende houdingen maakt je ook leniger en maakt je spieren sterker. Dynamische oefeningen zoals de zonnegroet helpen om belangrijke organen zoals de hartspier in stand te houden. Het bewust worden van de spanning die zich in delen van je lichaam heeft opgehoopt helpt je die spanning los te laten en volledig te ontspannen. Yoga is vooral interessant om haar langetermijneffect. In de medische wereld noemen ze dit een "etiologische behandeling", dat wil zeggen een behandeling die de wortel van de aandoening aanpakt. Onze yoga-outfits zijn ontworpen om je in je dagelijks leven te begeleiden, zodat je steeds dichter bij je natuurlijke levensritme komt.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken