Zaalvoetballen

Zaalvoetballen
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Sportoefeningen
FREQUENTIE
TYPE OPSTUIT
Merk
Maat
kies volgens
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€999
2 kleuren
Kipsta

Bal voor zaalvoetbal 100 hybride omtrek 63 cm

(4)
BEST BEOORDEELD
€1499
Kipsta

Bal voor zaalvoetbal 500 hybride 63cm wit

(4)
6 Producten
4.5/5 Op basis van 10 Beoordelingen in de winkels en online

ZAALVOETBAL KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je op zoek naar een zaalvoetbal (plofbal)? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende zaalvoetballen. Zaalvoetbal is in Nederland populair en daarom hebben wij bij Decathlon zaalvoetballen voor zowel volwassenen als kinderen. Ga je beginnen met zaalvoetbal (futsal) en ben je op zoek naar een betaalbaar bal? De zaalvoetballen van Kipsta hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende zaalvoetballer nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het voetbal assortiment aangevuld met merken zoals Adidas, Nike en Puma


ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


DE LEVERING VAN JE ZAALVOETBAL

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).