Veiligheid en accessoires voor zeilers

Veiligheid en accessoires voor zeilers
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
Vanaf €3,95 -24%
€300
Tribord

Fleece muts voor zeilen

(12)
BEST BEOORDEELD
€2599
Wichard

Wichard zeilersmes met kurkentrekker blauw/wit

(1)
77 Producten
4.0/5 Op basis van 268 Beoordelingen in de winkels en online

Bereid je goed voor met het juiste bootmateriaal

Of je nu gaat zeilen, kajakken of er met je SUP opuit trekt, geschikt bootmateriaal zorgt dat je optimaal kunt genieten van je sportieve uitstap. Van bodywarmers tot waterdichte bussen en tuigage... bij Decathlon vind je al het bootmateriaal dat je nodig hebt.


Veiligheid boven alles

Denk steeds aan je veiligheid wanneer je op zee of rivieren wilt varen. Zo is een van de belangrijkste elementen een reddingsvest die beginners voortdurend moeten dragen en ervaren vaarders steeds binnen handbereik moeten hebben. Wat ook deel uitmaakt van je bootmateriaal is een hoosvat om het overtollige water uit je boot te hozen en een zaklamp voor wanneer het licht afneemt. Maar ook noodsignalisatie behoort tot je veiligheidsuitrusting voor boten. Je kunt kiezen voor een seinspiegel, een misthoorn of seinlichten, zodat je bij problemen een signaal kunt uitzenden en je boot van ver zichtbaar is.


Prestaties en comfort

Bij Decathlon vind je eveneens al het nodige bootmateriaal om optimaal te kunnen genieten van het zeilen of varen. Denk maar aan waterdichte bussen om je spullen in te bewaren zonder dat ze nat worden. Liefhebbers van watersporten waarderen ook het zeilersmes enorm, net zoals het zakkompas. Wie in zoet water vaart, kan zich bovendien uitrusten met een armband tegen zeeziekte. Tot slot kun je bij Decathlon ook terecht voor de nodige tuigage, alsook voor musketons en parapluankers.