Waterdichte jassen

Waterdichte jassen
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
REGEN
Type
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2799
6 kleuren
Tribord

Zeiljas 100 voor dames

(174)
BEST BEOORDEELD
€9999
Tribord

Zeiljas 500 voor dames

(6)
7 Producten
4.5/5 Op basis van 261 Beoordelingen in de winkels en online

Wees steeds beschermd met een waterdichte zeiljas.

Heb je besloten een zeiltocht op zee te maken of om regelmatig uit te varen? Dan heb je aangepaste zeilkleding, nodig zodat je in alle weersomstandigheden goed beschermd bent. Decathlon biedt je onder meer waterdichte zeiljassen aan die makkelijk aan te trekken zijn en je zowel op zee als aan land veel bewegingsvrijheid bieden!


Waarom onze waterdichte zeiljassen gebruiken voor je zeiltocht?

Zeilen is een van de meest rustgevende activiteiten, ver weg van het stadsleven en de bijhorende stress, maar vergeet niet dat je lichaam op zee enorm op de proef kan worden gesteld. Het is immers niet altijd mooi weer op zee. Het kan dus best zijn dat je plots in moeilijke weersomstandigheden terechtkomt zoals in een hevige regenbui of felle wind. Net daarom heeft Decathlon voor jou een uitgebreid gamma samengesteld van waterdichte zeiljassen om je in alle situaties bescherming te bieden. Daarnaast biedt Decathlon ook allerhande accessoires aan waaronder zeilschoenen en -laarsjes. Trotseer alle regenweer: je bent er klaar voor!


Ruime keuze aan waterdichte zeiljassen voor je zeiltochten

Decathlon denkt steeds aan je behoeften en heeft met de grootste zorg de beste waterdichte zeiljassen op de markt uitgekozen. Wij bieden modellen in verschillende maten aan, zowel voor kinderen als voor volwassenen. We maken ook een onderscheid tussen waterdichte zeiljassen voor heren en waterdichte zeiljassen voor dames. Bovendien heb je de keuze tussen tal van verschillende kleuren: roze, rood, blauw of geel, keuze te over! Met onze waterdichte zeiljassen ben je beschermd tegen wind, koude en regenweer. Decathlon denk ook aan je veiligheid en biedt een breed gamma aan van reddingsvesten met verschillende drijfvermogens voor zee- of kustzeilen.