Zwemuitrusting

Zwemuitrusting
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€079
2 kleuren
Nabaiji

Siliconen badmuts Light

(76)
BEST BEOORDEELD
€24,99 -20%
€1999
Nabaiji

Set microvezel badjas en handdoek M 65x90 cm grijsi

(1)
136 Producten
4.5/5 Op basis van 14553 Beoordelingen in de winkels en online

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met zwemmen of vooruitgang te boeken

Wanneer je aan zwemmen denkt, is een badpak ongetwijfeld het eerste dat in je opkomt. En uiteraard is een badpak een heel belangrijk onderdeel van je uitrusting, maar het is zeker niet het enige! Een volledige zwemuitrusting gaat van badmuts en badslippers tot zwemvliezen en een zwembril.


Je zwemtechniek verbeteren met geschikt zwemmateriaal

Er bestaan tal van zwemaccessoires die je helpen goed te leren zwemmen of je zwemtechniek te vervolmaken. Zo kun je bijvoorbeeld zwemvliezen gebruiken om je beenspieren en je uithoudingsvermogen te trainen. Een pull buoy plaats je dan weer tussen je benen om de spieren van je bovenlichaam te trainen en je armbewegingen te verbeteren. Eventueel kun je de pull buoy combineren met paddels voor je handen om je beter af te duwen in het water en je bovenlichaam nog meer aan het werk te zetten. Zit je regelmatig in het zwembad? Vergeet dan ook je badmuts en zwembril niet op de afdeling zwemmateriaal van Decathlon.


Comfortabel genieten van je uitstappen naar het zwembad

Bovenop je zwemuitrusting om je zwemtechniek te verbeteren, heb je de keuze uit tal van zwemspullen voor volwassenen om je bezoek aan het zwembad vlot te laten verlopen. Zo kun je een handdoek in microvezel aanschaffen die uitermate snel droogt of een badjas bijvoorbeeld. Daarnaast vind je ook enkele accessoires die enorm in de smaak vallen, zoals de mp3-spelers om te zwemmen of de waterschoenen voor aquagym.