Badjassen

Badjassen
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€995
Nabaiji

Lichte microvezel badjas volwassenen zonder kap of zakken

(22)
BEST BEOORDEELD
€1999
Nabaiji

Heren badjas voor waterpolo Nabaiji blauw grijs

(1)
11 Producten
4.5/5 Op basis van 407 Beoordelingen in de winkels en online

De badjas, onmisbaar voor waterliefhebbers

Bezoek je het strand, spring je regelmatig in het zwembad of plan je een reis? Een badjas komt steeds van pas, zodat je vlug droog bent! Bij Decathlon heb je de keuze uit een ruim aanbod badjassen in tal van kleuren en verschillende stoffen.


De verschillende stoffen

De juiste badjas kiezen begint bij het kiezen van de stof die je wil dragen. Badjassen voor zwemmers zijn steeds vaker vervaardigd in microvezel. Deze stof is namelijk heel compact, absorbeert uitstekend en droogt snel. Afhankelijk van de dikte van het microvezel, zal de badjas ook anders aanvoelen. Sommige badjassen zijn namelijk dikker en dus zachter, terwijl andere dan weer dunner, maar ook compacter zijn. Je kunt overigens ook kiezen voor een badjas in katoen, die heel licht en zacht is.


Het model en de kleur

Zodra je de stof hebt bepaald, kun je kiezen tussen de verschillende modellen voor badjassen. Zo kun je opteren voor een badjas met of zonder kap, en met of zonder zakken. Bovendien kun je een badjas kiezen in je favoriete kleur. Draag je liever een poncho, dan ben je op de afdeling voor badjassen en handdoeken van Decathlon aan het juiste adres: poncho's zijn uitermate handig om je vlug af te drogen of om te kleden op het strand. Op deze afdeling vind je bovendien alles voor je zwemuitrusting en aquagym: van badpakken tot aquaschoenen en zwembanden.