Kickboards en pull buoys

Kickboards en pull buoys
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€599
2 kleuren
Nabaiji

Grote zwemplank

(162)
BEST BEOORDEELD
€599
2 kleuren
Nabaiji

Pullbuoy voor zwemmen

(65)
5 Producten
4.5/5 Op basis van 312 Beoordelingen in de winkels en online

De pull buoy, ideaal om je zwemtechniek te verbeteren

Ben je een beginnende of gevorderde zwemmer? Met de pull buoy van Decathlon kun je zowel je zwemtechniek verbeteren als je spieren trainen. Je plaatst daarvoor het zwemaccessoire in schuimrubber tussen je benen, om zo je bovenlichaam aan het werk te zetten en je armbewegingen te verfijnen.


Train je bovenlichaam met de pull buoy

Het principe van de pull buoy is heel eenvoudig: dankzij de specifieke vorm kun je de pull buoy gemakkelijk tussen je benen plaatsen, die je vervolgens gesloten en stil moet houden.Je zet dus voornamelijk je armen, maar ook je buik- en rugspieren aan het werk om te blijven drijven en te zwemmen. De pull buoy is dan ook uiterst geschikt om de spieren van je bovenlichaam te trainen. Bovendien kun je er je armbewegingen voor schoolslag of crawl mee verbeteren. Tot slot kun je de pull buoy ook tussen je kuiten of enkels plaatsen, om je buikspieren nog meer aan het werk te zetten.


Combineer de pull buoy met een ander accessoire

Combineer je pull buoy van Decathlon met paddles voor je handen, om je zwemuitrusting te vervolledigen. Met de paddles zal je namelijk winnen aan snelheid en je beter kunnen afduwen in het water, terwijl je je bovenlichaam doeltreffend traint. Eventueel kun je een elastiek rond je enkels plaatsen om je voeten stil te houden en je bovenlichaam extra aan het werk te zetten. Merk op dat er 2-in-1 accessoires bestaan die dienen als zwemplankje en als pull buoy. Zo kun je het als zwemplankje gebruiken om je beenslag te verbeteren en je ademhaling te oefenen, of als pull buoy tussen je benen om je bovenlichaam te trainen.