Zwemvesten, zwembelt, planken...

Zwemvesten, zwembelt, planken...
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€249
Nabaiji

Schuimrubberen noodle 118 cm om te leren zwemmen, te spelen of voor aquagym

(195)
BEST BEOORDEELD
€1299
Nabaiji

Aanpasbare zwemgordel van kinderen van 15-30 kg die leren zwemmen

(22)
6 Producten
4.5/5 Op basis van 416 Beoordelingen in de winkels en online

Een drijfvest, ideaal om te leren zwemmen

Een drijfvest is een uitstekend idee om kinderen in alle veiligheid te leren zwemmen. Het kind blijft goed drijven en kan zo de eerste zwembewegingen aanleren. Let wel op! Een drijfvest is geen zwemband en moet steeds onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.


Voordelen van een drijfvest

Een zwemvest heeft als voornaamste eigenschappen dat je kind er vrij in kan bewegen en vlot blijft drijven. Het is dus uitermate geschikt voor kinderen die het zwemmen net ontdekken en hun eerste bewegingen aanleren om uiteindelijk zonder hulpmiddelen te zwemmen. Dankzij het bodywarmermodel is het zwemvest makkelijk over de armen aan te trekken en blijft het goed zitten. Dit model maakt het ook mogelijk om vrij met de armen te bewegen en dus om vlot schoolslag aan te leren.


Alles om te leren zwemmen

Op de afdeling watergewenning bij Decathlon vind je bovendien tal van andere artikelen voor kinderen die het zwemmen ontdekken. Zo kun je ook zwembandjes combineren met een zwemgordel om goed te drijven. Kinderen die reeds kunnen zwemmen of die gewend zijn aan een drijfvest kunnen dan weer een zwemplankje gebruiken of noodles om de beenslagen te oefenen en zich vlotter in het water te verplaatsen. Alles om onbezorgd het plezier van zwemmen te ontdekken!