Zwemkleding

Zwemkleding
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Kleur
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€250
2 kleuren
Nabaiji

Jongens zwemslip Basic

(1)
BEST BEOORDEELD
€500
3 kleuren
Nabaiji

Choorbestendige zwemslip meisjes Jade zwart/roze

(1)
196 Producten
4.5/5 Op basis van 9599 Beoordelingen in de winkels en online

ZWEMKLEDING

Een uitgebreide keuze aan zwemkleding in alle stijlen

DECATHLON mikt op verscheidenheid en kwaliteit zodat je bij ons altijd de zwemkleding vindt die jij nodig hebt. Op zoek naar comfortabele zwemkleding die goede ondersteuning biedt, baantje na baantje? Naar leuke en mooie zwemkleding voor recreatief zwemmen? Naar een badpakje of zwembroekje voor je kind? Op onze website vind je de allergrootste merken in de zwemsport: Adidas, Speedo, Arena en Nabaiji, elk met hun eigen sterke troeven!


De juiste zwemkleding kiezen

Ga je af en toe zwemmen omdat je dat zo heerlijk ontspannend vindt, of ben je elke dag in het zwembad te vinden om baantjes te trekken? Welke zwemkleding je kiest, zal voor een groot deel afhangen van het type zwemmer of zwemster dat je bent. Wij hebben comfortabele zwemkleding voor recreatief zwemmen, maar ook microvezel zwemkleding die goed ondersteunt voor intensief en sportief zwemmen. De zwempakjes voor kinderen houden je kleintje lekker warm en houden de wind tegen, terwijl de herenjammers bedoeld zijn voor competitiezwemmen.


DECATHLON denkt ook aan de toekomstige mama's

Zwemmen is erg goed voor zwangere vrouwen, want in het water verdwijnen alle spanningen en kun je heerlijk relaxen … en tegelijk train je doeltreffend je spieren, het risico op blessures is minimaal! Om alle zwangere vrouwen een optimaal comfort te bieden, zijn onze zwangerschapsbadpakken heel gemakkelijk aan en uit te trekken en rekbaar zodat ze mooi over de bolle buik passen. De badpakken zijn zo ontworpen dat je ze kunt dragen tot het einde van je zwangerschap.