Zwemplanken en pull buoys

We bieden kickboards, pull buoys en een combinatie van beide, genaamd de pullkick. Het helpt jij om verschillende spieren te trainen tijdens het zwemmen!

Kickboards, pull buoys
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€7,00 -14%
€600
4 kleuren
Nabaiji

Groot kickboard zwemmen blauw

(189)
Verzonden binnen 1 werkdag
BEST BEOORDEELD
€800
Nabaiji

PULLBUOY ZWEMMEN 550 L BLAUW GROEN

(6)
Verzonden binnen 1 werkdag
ONZE BESTSELLER
€600
Nabaiji

Pullbuoy zwemmen 500 m blauw groen

(30)
Verzonden binnen 1 werkdag
5 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 288 Beoordelingen in de winkels en online

  Zwemplank en pull buoy

  De pull buoy, een accessoire om je zwemtechniek te verbeteren

  Of je nu beginner of gevorderd zwemmer bent, met een pull buoy van Decathlon kun je je zwemtechniek verbeteren en je spieren versterken. Dit accessoire in schuimstof wordt tussen de benen geplaatst, zodat je verplicht bent om uitsluitend je bovenlichaam te gebruiken en de armbewegingen nauwkeuriger uit te voeren.


  Het bovenlichaam trainen met de pull buoy

  Het principe van de pull buoy is eenvoudig: dit hulpmiddel is zo gevormd dat je het gemakkelijk tussen je benen kunt houden, zodat ze dicht bij elkaar en onbeweeglijk moeten blijven. En dus wordt je bovenlichaam, met onder meer je buik- en rugspieren, harder aan het werk gezet om te zwemmen en te blijven drijven. Een pull buoy is dus bijzonder nuttig als je de spieren van je bovenlichaam wilt trainen; het helpt ook om je armbewegingen te perfectioneren, of je nu schoolslag of crawl zwemt. Je kunt hem bijvoorbeeld ook tussen je kuiten of enkels plaatsen, voor meer figuurtraining.


  Een accessoire dat je kunt combineren met andere elementen

  Om je zwemuitrusting aan te vullen, kun je de pull buoy van Decathlon aanvullen met handpaddles. Hiermee kun je sneller zwemmen en meer kracht zetten in het water en zet je tegelijk je bovenlichaam harder aan het werk. Je kunt ook een elastiek aanschaffen die je rond je enkels doet om de voeten onbeweeglijk te houden, een uitstekende figuurtraining. Merk op dat er ook 2-in-1 accessoires zijn die een combinatie zijn van zwemplank en pull buoy. Je kunt ze gebruiken als zwemplank om je beenslagen en ademhaling te verbeteren, of als pull buoy wanneer je hem tussen je benen plaatst.


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU