Zwemvliezen

Zwemvliezen
Terug naar paginalijst
Filteren op TYPE ZWEMVLIEZEN
Filteren op Maat
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€800
Nabaiji

Korte zwemvliezen Easyfins grijs

(112)
BEST BEOORDEELD
€1799
Speedo

Korte zwemvliezen Speedo grijs/blauw

(13)
8 Producten
4.5/5 Op basis van 516 Beoordelingen in de winkels en online

Zwemvliezen


Voor wie zijn zwemvliezen bedoeld?

Zwemvliezen zijn geschikt voor wie zijn zwemtechniek wil verbeteren. Je kunt er je beenslag mee oefenen, je beenspieren versterken en aan cardiotraining doen. Ze zijn ook ideaal om nieuwe sensaties te ontdekken door onder water te zwemmen.


Zwemvliezen voor beginners

Het ontwerp van de zwemvliezen is geoptimaliseerd om te beantwoorden aan verschillende trainingsdoelstellingen. Voor wie af en toe tot regelmatig traint, worden de eerder korte en brede zwemvliezen voor beginners aangeraden om geleidelijk je kracht en snelheid te verbeteren. Zwemmen met zwemvliezen is ook een prima training voor je hart, omdat je regelmatige beenslagen moet maken omwille van het formaat van de zwemvliezen. Dit type zwemvliezen geeft je een goed snelheidsgevoel en meer stuwkracht en helpt om enkels, kuiten en billen te versterken.


Zwemvliezen voor intensief trainen

Zwemmers of zwemsters die intensief willen trainen, kiezen voor langere en stijvere zwemvliezen. Je moet er minder beenslagen mee maken dan met korte zwemvliezen, maar je spieren worden heel wat harder aan het werk gezet. Op die manier kun je je beenspieren flink trainen en tegelijk ook je uithoudingsvermogen verbeteren. Merk ook op dat sommige modellen een meer omhullende voetpocket hebben. De zwemvliezen met open hiel bieden een zeer goede bewegingsvrijheid. Naast zwemvliezen kun je ook een zwemplank of pull buoy gebruiken om nog intensiever te trainen.


Levering

Bij DECATHLON geniet je van een efficiënte leveringsdienst. Bij ons kun je bovendien veilig online betalen en wij bieden ook een kwalitatieve klantendienst.