Zwembaden voor kinderen

Ontdek onze zwembaden voor kinderen!

Zwembaden voor kinderen
Terug naar paginalijst
Filteren op Kleur
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1000
Nabaiji

Zwembadje kinderen Tidipool Basic oranje

(28)
BEST BEOORDEELD
€1500
2 kleuren
Nabaiji

Zwembadje met waterdichte tas Tidipool blauw

(66)
ONZE BESTSELLERS
€12,99 -46%
€699
7 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.5/5 Op basis van 148 Beoordelingen in de winkels en online

   Zwembadjes

   Het belang van watergewenning voor baby's en peuters

   Het is essentieel om kinderen al op jonge leeftijd vertrouwd te maken met water. Leren zwemmen is immers een belangrijke stap in de ontwikkeling van elk kind. Bij DECATHLON vind je tal van artikelen voor de allerjongsten, om je te begeleiden bij die stap. Naast zwembandjes, zwemvleugels en zwemvesten bieden wij ook verschillende modellen van plonsbadjes. Ook hebben wij een ruime keuze aan waterspeelgoed voor kleine en grotere kinderen. Zo, goed voorbereid en met aangepast materiaal, kun je zalig samen plonsen in het water.


   DECATHLON heeft een uitgebreid assortiment waterspeelgoed

   Voor je kind het water in gaat, moet het natuurlijk de juiste uitrusting hebben. Hiervoor vind je bij DECATHLON tal van drijfhulpmiddelen, zoals drijfplatformen en zitbanden voor de allerkleinsten en zwemgordels en zwemvleugels voor de groteren. Tot slot gaat er niets boven leuke waterspeeltjes en een waterbal om je kindje volop te laten genieten van waterpret en watergewenning. Waterspeeltjes kunnen zelfs de grootste twijfelaar overhalen om kopje onder te duiken. En voor wie al goed kan zwemmen zijn er basketringen voor in het water en waterpolodoelen voor nog meer pret.


   Alle materiaal voor het plonsbadje of grote zwembad

   Duikspelletjes en ballen, noodles in foam en zwembroekjes en badpakjes, bij ons vind je alles om je kind eindeloos te laten genieten van waterpret. Bij DECATHLON helpen we je ook om het zwembadje te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Er zijn zwembadjes die je kunt opvouwen en uit elkaar halen zodat ze in een oogwenk op te bergen zijn, of opblaasbadjes die een hele zomer buiten mogen staan. Er zijn ook kleine, opvouwbare modellen zodat je baby op een heel veilige manier kennis kan maken met waterpret.


   laat ze kiezen en schenk sport

   GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU