Pull buoys

Pull buoys zwemmen

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
ECODESIGN
Pull buoy voor zwemmen 500 maat L zwart blauw
€800
ECODESIGN
Pull buoy voor zwemmen 500 maat M zwart/geel
€600
BEST BEOORDEELD
Pullkick zwemmen Arena
€3000
(3)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.9/5 Op basis van 25 Beoordelingen in de winkels en online

Zwemplank en pull buoy

De pull buoy, een accessoire om je zwemtechniek te verbeteren

Of je nu beginner of gevorderd zwemmer bent, met een pull buoy van Decathlon kun je je zwemtechniek verbeteren en je spieren versterken. Dit accessoire in schuimstof wordt tussen de benen geplaatst, zodat je verplicht bent om uitsluitend je bovenlichaam te gebruiken en de armbewegingen nauwkeuriger uit te voeren.


Het bovenlichaam trainen met de pull buoy

Het principe van de pull buoy is eenvoudig: dit hulpmiddel is zo gevormd dat je het gemakkelijk tussen je benen kunt houden, zodat ze dicht bij elkaar en onbeweeglijk moeten blijven. En dus wordt je bovenlichaam, met onder meer je buik- en rugspieren, harder aan het werk gezet om te zwemmen en te blijven drijven. Een pull buoy is dus bijzonder nuttig als je de spieren van je bovenlichaam wilt trainen; het helpt ook om je armbewegingen te perfectioneren, of je nu schoolslag of crawl zwemt. Je kunt hem bijvoorbeeld ook tussen je kuiten of enkels plaatsen, voor meer figuurtraining.


Een accessoire dat je kunt combineren met andere elementen

Om je zwemuitrusting aan te vullen, kun je de pull buoy van Decathlon aanvullen met zwempaddles. Hiermee kun je sneller zwemmen en meer kracht zetten in het water en zet je tegelijk je bovenlichaam harder aan het werk. Je kunt ook een elastiek aanschaffen die je rond je enkels doet om de voeten onbeweeglijk te houden, een uitstekende figuurtraining. Merk op dat er ook 2-in-1 accessoires zijn die een combinatie zijn van zwemplank en pull buoy. Je kunt ze gebruiken als zwemplank om je beenslagen en ademhaling te verbeteren, of als pull buoy wanneer je hem tussen je benen plaatst.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken