Zwemvliezen

Zwemvliezen

Zwemvliezen van Nabaiji helpen u om een gerichte zwemtraining te hebben!

9 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 1176 Beoordelingen in de winkels en online

  Zwemvliezen

  Voor wie zijn zwemvliezen bedoeld?

  Zwemvliezen zijn geschikt voor wie zijn zwemtechniek wil verbeteren. Je kunt er je beenslag mee oefenen, je beenspieren versterken en aan cardiotraining doen. Ze zijn ook ideaal om nieuwe sensaties te ontdekken door onder water te zwemmen.


  Zwemvliezen voor beginners

  Het ontwerp van de zwemvliezen is geoptimaliseerd om te beantwoorden aan verschillende trainingsdoelstellingen. Voor wie af en toe tot regelmatig traint, worden de eerder korte en brede zwemvliezen voor beginners aangeraden om geleidelijk je kracht en snelheid te verbeteren. Zwemmen met zwemvliezen is ook een prima training voor je hart, omdat je regelmatige beenslagen moet maken omwille van het formaat van de zwemvliezen. Dit type zwemvliezen geeft je een goed snelheidsgevoel en meer stuwkracht en helpt om enkels, kuiten en billen te versterken.


  Zwemvliezen voor intensief trainen

  Zwemmers of zwemsters die intensief willen trainen, kiezen voor langere en stijvere zwemvliezen. Je moet er minder beenslagen mee maken dan met korte zwemvliezen, maar je spieren worden heel wat harder aan het werk gezet. Op die manier kun je je beenspieren flink trainen en tegelijk ook je uithoudingsvermogen verbeteren. Merk ook op dat sommige modellen een meer omhullende voetpocket hebben. De zwemvliezen met open hiel bieden een zeer goede bewegingsvrijheid. Naast zwemvliezen kun je ook een zwemplank of pull buoy gebruiken om nog intensiever te trainen.


  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU