Regenponchos

Regenponcho voor heren

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
Onze paraplu's
Ontdek nu
ECODESIGN
€2000
*Van 2/4/2023 en zolang de voorraad strekt
Vanaf
€7499 −30%
€5244
*De uitverkoop begint op 29/5/2023
€2000
Poncho voor de jacht Glenarm 100 groen
SOLOGNAC

Poncho voor de jacht Glenarm 100 groen

(135)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.1/5 Op basis van 1245 Beoordelingen in de winkels en online

WAT IS EEN REGENCAPE?


Een regencape (of poncho) is een mouwloos kledingstuk, met een gat om je hoofd door te steken en met een capuchon. Je trekt 'm dus over je hoofd aan om niet helemaal doorweekt thuis te komen van een wandel- of fietstocht of een andere buitenactiviteit. Hij is kleiner, lichter en handiger dan een regenjas of een paraplu, hij beschermt ook nog eens je rugzak én houdt je handen vrij Met zo'n lichte, compacte poncho ben je dus voorzien op alle weergrillen.


EEN PRAKTISCH ALTERNATIEF VOOR JE REGENJAS


Hier in België weten we allemaal dat een leuke bos- of veldwandeling, die nochtans in volle zon begon, kan eindigen in de gietende regen. En als het warm is, heb je niet altijd zin om een regenjas mee te sleuren. Een paraplu is ook niet ideaal want die neemt plaats in en zit vaak in de weg als je wandelt. Een poncho is compact en heel gemakkelijk in een rugzak mee te nemen. Een echte troef om je te beschermen tegen de regen, altijd en overal.


HOE KIES JE DE BESTE PONCHO?


Met lange of korte mouwen, voor volwassenen of kinderen, om te wandelen, te fietsen, .... er zijn heel veel verschillende soorten poncho's. Voordat je je er een aanschaft, moet je dus even nadenken over wat je er precies mee wil doen. Hou daarbij rekening met de volgende criteria:
- De MAAT: poncho's voor volwassenen hebben meestal maar één maat. Zijn er toch verschillende maten, dan staat die aangeduid op de poncho. Het is belangrijk dat hij goed zit en dat je veel bewegingsvrijheid hebt.
- Het MATERIAAL: een plastic poncho neemt geen water op en beschermt je dus tegen de regen, maar dat kan dan weer een probleem zijn als je gaat zweten. Een goede, waterdichte regencape die bestand is tegen een onweer moet dus ook gemaakt zijn in een stevig materiaal dat voldoende ademend vermogen heeft voor een goede luchtcirculatie, zodat je je niet in een stoompan waant.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken