Truien

Truien

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€7500 −58%
€3150
*Van ‪2/6/2023‬ tot ‪28/9/2023‬
4.6/5 Op basis van 69378 Beoordelingen in de winkels en online

TRUIEN EN FLEECES VOOR DE JUISTE TEMPERATUUR


Wanneer de temperaturen dalen en je een fysieke inspanning doet, is het cruciaal dat je de juiste kleding kiest voor een goede warmteregulering. Wanneer je beweegt, warmt je lichaam op. Je lichaamstemperatuur blijft dus nooit identiek. Het is dan ook niet eenvoudig om de juiste kleding te kiezen. Het goede nieuws? Onze truien/hoodies, sweatshirts en fleeces zijn hiervoor uitermate geschikt. Je draagt ze over een ademend T-shirt dat de transpiratie van het lichaam afvoert. De eerste laag houdt het lichaam droog , terwijl de tweede laag het warm houdt.


TRUIEN, SWEATSHIRTS EN FLEECES VOOR SPORT EN HET DAGELIJKSE LEVEN


Fleece jassen en truien hebben bepaalde eigenschappen die niet alleen uitermate geschikt zijn om te sporten. Fleece is niet alleen licht en warm maar droogt ook bijzonder snel. Verder zijn fleeces verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker de fleece, hoe meer warmte ze kan opslaan.


Truien, sweatshirts en fleeces zijn uitermate geschikt om te sporten maar ook een uitstekende keuze voor elke dag. Vooral tijdens de lente en de herfst biedt dergelijke kleding ons de nodige warmte. Daarom bieden we ook fleece bovenstukken voor dames, fleece jassen voor heren en fleece vestjes voor kinderen om elke dag te dragen.


KOOP JE FLEECES EN TRUIEN BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON vind je een zeer uitgebreid assortiment met truien en fleeces voor heren, dames en kinderen in de meest uiteenlopende stijlen en kleuren, om aan de wensen en behoeften van het hele gezin te beantwoorden.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken