ALLE TIPS OVER MOTIVATIE EN DOELEN

Heb je een sportieve doelstelling in het vooruitzicht? Wat dat ook mag zijn, je motivatie zal altijd een zeer belangrijke factor zijn voor het doen slagen van dit doel.

motivation basket

.

test teaser

Sport en motivatie: de ultieme gids tot succes!

Wat we hier voor je in petto hebben, is geen artikel van dertien in een dozijn. Ontdek onze ultieme gids om je te motiveren en je te helpen je doelen te halen!

vrouw fitness Domyos

De fases om de motivatie te bewaren

Beginnen met sporten is nog niet zo gemakkelijk. Maar als je goed begrijpt welke stappen je moet doorlopen, is het eenvoudiger om gemotiveerd te blijven en twijfels te verjagen :)

fitness_cardio_motivation

Welke vorm van fitness voor welk doel?

Je wilt een strakker lichaam? Nieuwe mensen ontmoeten? Je hoofd leegmaken of je training aanvullen? Dan is cardiofitness iets voor jou!

Welke vorm van cardio voor welk doel?

Welke vorm van cardio voor welk doel?

Het aantal vormen van cardiofitness neemt toe en heel wat fitnesszalen bieden een ruime waaier aantrekkelijke groepslessen voor hun leden. Beginnen met cardiotraining is eenvoudig omdat de trainingsfrequentie en het niveau gemakkelijk zelf te doseren zijn, zodat je snel vorderingen maakt en de inspanning langer kunt volhouden.

zwemmen-hoe-stel-je-jezelf-een-doel

Zwemmen: hoe stel je jezelf een doel?

Zwemmen, dat is goed. Maar zwemmen met een doel voor ogen, dat is nog beter! Ontdek hier hoe je je doelen kunt stellen en hoe je ze kunt bereiken.

hoe-leg-je-de-juiste-hardloopdoelen-vast

Hoe leg je de juiste hardloopdoelen vast?

We kennen (bijna) allemaal de frustratie die ontstaat als we de doelen die we onszelf gezet hebben maar niet kunnen bereiken. Maak tijd om jezelf beter te leren kennen om een programma te kunnen opstellen die perfect is afgesteld op jouw hardloopniveau.

KALENJI panoplie AH19 PE19

Mindset wint van motivatie

Motivatie kan je helaas niet trainen … Je mindset gelukkig wel. Zit die goed, dan heb je 80% van de basis van een kwalitatief en gezond leven gelegd.

uitdaging billen domyos fitness cardio

Uitdaging billen: vol frisse moed met cardio het nieuwe jaar in

Een cardio-uitdaging van een week, zodat je het nieuwe jaar goed kunt beginnen en er weer zin in kunt krijgen... Dat lijkt je wel iets? Émilie leidt je door deze uitdaging, speciaal voor je billen. Na 7 dagen kan je 10 minuten aan een stuk jumping lunges en 100 schaatsbewegingen uitvoeren zonder te stoppen!

gemotiveerd man aan sport doen

Wie aan sport wil doen, moet gemotiveerd blijven!

Regen, vermoeidheid, tijdsgebrek… het is niet altijd eenvoudig om jezelf te motiveren om aan sport te doen of, minstens, 30 minuten te wandelen. In sport is gemotiveerd blijven net zo belangrijk als je lichaam onderhouden. Hoe?