MEER BUITEN KOMEN

.

Frisbee sur la palge

Onze tips

Outdoor

Sporten bij warm weer

De zomer is synoniem voor mooi weer. In het zonnetje kun je tal van sporten beoefenen: hardlopen, tennis, wielrennen, ... Maar let op! Sporten in de zon is leuk maar niet zonder gevaar.

Omgaan met en rijden op een zenuwachtig paard

Is je paard een brok energie? Weet je niet meer hoe je ermee moet omgaan doordat het zo onuitputtelijk is? Vooraleer je beslist een steviger bit te gebruiken of alle pogingen om je temperamentvolle paard te temmen staakt, geven we je enkele mogelijke oplossingen.

3 tips om warm te blijven op zee!

3 tips om warm te blijven op zee!

De winter staat voor de deur, toch blijven heel wat zeilers erop uit trekken. Wij geven je een paar tips en tricks om nooit meer kou te hebben op zee!

buiten sporten

Motiveer jezelf om weer (meer) buiten te sporten

Na de winter is het soms lastig om je gezonde buitengewoontes weer op te pikken of regelmatiger te beoefenen. Wij steunen je graag bij het op peil brengen en behouden van je motivatie.

Randonneurs veste forclaz pluie

8 goede redenen om ook te wandelen in de regen!

Heb je wel eens een heel seizoen niet kunnen wandelen door het slechte weer? Regenweer heeft nochtans ook z’n voordelen. Als het regent, bloeit de natuur open.

nl_header_trailtrekking_de_lang_uitstap_kalenji

Trail-trekking: de lange uitstap van een trailer

Ken je trail-trekking? Zoals de naam al aangeeft, is trail-trekking iets tussen wandelen en hardlopen in de natuur. Deze discipline wordt vaak vergeten, maar is nochtans een supergoede voorbereiding voor lange trailtochten.

Wanneer ben je klaar om te sup'en?

Wanneer ben je klaar om te sup'en?

Na een winterslaapje begint het zo stilaan te kriebelen om weer het water op te gaan? Ontdek onze checklist en tips om in ideale omstandigheden weer te beginnen suppen!

mountainbiketocht-btwin

Wat neem je mee op een mountainbiketocht?

Ben je recent begonnen met mountainbiken, dan duikt voor elke tocht dezelfde vraag op: welk materiaal moet je meenemen als je gaat mountainbiken?