Izegem Tribes en Decathlon Roeselare gaan samenwerken

.

Partnership Izegem Tribes en Decathlon Roeselare

Decathlon Roeselare en het American Football team Izegem Tribes hebben een sportieve partnership opgestart. De Tribes zullen met het sportmateriaal van Decathlon spelen, uiteraard rechtstreeks verkrijgbaar in Decathlon Roeselare of op decathlon.be, en er zal worden samengewerkt rond events en andere activaties. Ook jij kan meestappen in de partnership door heel eenvoudig je Decathlon-klantenkaart of klantenaccount te koppelen aan de clubkaart van de Izegem Tribes.

Ik registreer me bij decathlon en koppel me aan de tribes

Wist je dat Decathlon je sportpartner bij uitstek kan worden? Je trouw wordt beloond, je bent altijd als eerste op de hoogte van al onze acties en je geniet van een nog betere service.

Maak hier je eigen GRATIS digitale klantenkaart bij Decathlon en koppel je account aan de clubkaart van de Izegem Tribes om samen voordeel te halen uit de membership bij Decathlon!

Partnership Izegem Tribes en Decathlon Roeselare

Waarom lid worden bij decathlon?

Als member van Team Decathlon profiteer je van verschillende voordelen.
Om online een bestelling te plaatsen op decathlon.be heb je allereerst een account of klantenkaart nodig. Deze is altijd gratis en laat je automatisch profiteren van het Decathlon-getrouwheidsprogramma. Getrouwheid? We leggen je het snel uit!

Partnership Izegem Tribes en Decathlon Roeselare

de voordelen van een klant bij decathlon

Heb jij al een klantenaccount bij Decathlon?
Het is helemaal gratis en biedt je alleen maar voordelen.

BELOONDE TROUW
Voor elke euro die je betaalt, spaar je 1 punt. Zodra je 400 punten hebt verzameld, krijg je een getrouwheidscheque van 6 euro.

OMRUILEN ZONDER KASSATICKET
Koop in alle vertrouwen. We garanderen de kwaliteit van onze producten. Is er een kwaliteitsprobleem met een product van onze passiemerken, dan nemen we persoonlijk contact met je op en vervangen we je aankoop gratis. Je kan bovendien ruilen tot 365 dagen na de datum van aankoop. Om te ruilen heb je geen ticketje meer nodig, dankzij je klantenkaart.

GELDIG IN ALLE DECATHLON-WINKELS
Decathlon Roeselare, Kortrijk, Brugge... zelfs in het buitenland. Jouw kaart is overal geldig. Ook op decathlon.be.

ALS EERSTE GEÏNFORMEERD
We brengen onze klantenkaarthouders als eerste op de hoogte over onze acties en evenementen. Ideaal dus voor vroege vogels. Let wel, je moet deze communicatie aanduiden in je account, onder “mijn voorkeuren”. Je kan zelfs je voorkeursport(en) kiezen waarvoor je onze gepersonaliseerde nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Partnership Izegem Tribes en Decathlon Roeselare

Waarom mijn account koppelen aan de tribes?

Het voornaamste doel van Decathlon is om sport toegankelijk te maken. De partnership met Izegem Tribes past perfect binnen dat kader. De Tribes maken American Football toegankelijk in ons kleine land en dat voor verschillende leeftijden en niveaus. Decathlon wil met haar producten en diensten helpen om de sport verder toegankelijk te maken, en dit onder meer via de partnership met de Tribes. Bovendien liggen de oefenvelden van de Izegem Tribes niet ver van onze Decathlon-winkel in de Groenestraat te Roeselare.

Kopen bij Decathlon = Izegem Tribes steunen

Net als op het veld, kan je ook bij Decathlon punten scoren voor je team. En dat zijn punten waar je ploeg geld mee uitspaart. Heel eenvoudig: voor elke euro die jij als geregistreerde klant bij Decathlon aankoopt, krijg je één punt op je klantenprofiel, maar daar bovenop krijgt jouw club een half punt. Als je bijvoorbeeld voor 10 euro koopt, krijg jij 10 punten en je team 5 punten. Als dat geen team effort is!

Bij elke schijf van 400 punten krijgt de club een waardebon van € 6 bij Decathlon (hetzelfde systeem als bij jouw eigen klantenkaart). Als meerdere spelers van het team bijdragen, dan moeten we je niet vertellen hoe snel dit resultaten zal opleveren. Eindelijk een nieuwe outfit, gloednieuw trainingsmateriaal, beloningen, ...

Partnership Izegem Tribes en Decathlon Roeselare

Hoe werkt je decathlon-KLANTENKAART?

STAP 1
Ik maak een account aan of log in op decathlon.be of op de nieuwe DECATHLON APP.
https://www.decathlon.be/nl/login

STAP 2
Ik gebruik mijn account bij mijn aankopen

→ Online door in te loggen tijdens het aankoopproces
→ In de winkel door je klantnummer of -kaart bij de hand te hebben aan de kassa.
- Je vindt je klantnummer door in te loggen op decathlon.be (bovenaan links op je profielpagina).
- Je kan je klantenkaart terugvinden in de Decathlon App.
- Je kan je account opslaan in een app die klantenkaarten digitaal opslaat. Vervolgens kan je jouw klantenkaart digitaal scannen aan de kassa.
- Heb je nog een klantenkaartje in je portefeuille? Dan kan je deze blijven gebruiken bij het scannen aan de kassa.

STAP 3
Ik geniet van de voordelen / diensten van Decathlon en ik steun mijn club*!

VRAGEN OF MEER INFO?

Aarzel niet om Decathlon Roeselare te contacteren!

Partnership Izegem Tribes en Decathlon Roeselare