SPORTEN MET HET GEZIN

Aan sport doen met je gezin of alleen met je partner... geef toe, dat zijn vaak mooie momenten. Hier vind je een lijst met tips/sporten die je op tafel kan gooien voor de volgende gezinsuitstap!

sport en famille
Kubb spelen

Kubb spelen doe je zo!

Kubb wordt gespeeld door groepen kinderen, jongeren én ook ouderen. Het wordt telkens met de glimlach gekozen, zeker als er een zonnig weekend voor de boeg staat. Maar wat is er nu zo fijn aan? Ik test het zelf even uit.

duikene_subea_famille_couple

Duiken als koppel of met het gezin is zoveel leuker!

Waarom neem je je partner of je naasten eens niet mee om te gaan duiken? Duiken doe je altijd met een partner dus deel je passie gerust met hen!

teaser-trekking-vrienden

Voor iedereen is er een hike of trekking op maat!

Een fikse wandeling of trektocht is de perfecte gelegenheid voor mooie momenten met je familie, je geliefde of je vrienden.

De leukste sporten voor familiebijeenkomsten!

De leukste sporten voor familiebijeenkomsten!

Deze zondag zit je weer urenlang aan tafel met je familie … Misschien is het weleens tijd om wat anders voor te stellen?

10 goede redenen om aan een nieuwe sport te beginnen samen met je gezin

10 goede redenen om aan een nieuwe sport te beginnen samen met je gezin

Momenteel wordt elke gelegenheid om er even tussenuit te zijn gretig aangegrepen. Dat komt goed uit, want sport bevordert ontspanning. Zeker als het een nieuwe sport is, een activiteit die je nog moet ontdekken.

le football à la maison

Voetbal, bij je thuis!

"Thuis voetballen!" Deze zin kan nogal beangstigend klinken, je stelt je onmiddellijk voor dat je kinderen vanalles kapot maken. Maar met de juiste uitrusting kan thuis voetballen een geweldige manier zijn om een leuke tijd met het gezin te hebben en "de kleine" bezig te houden.

5 ideeën voor originele en sportieve weekendjes weg met het gezin

5 ideeën voor originele en sportieve weekendjes weg met het gezin

In België zijn meer buitengewone plekken dan je zou vermoeden. Ontdek onze 5 ideeën voor een onvergetelijk sportief uitje met het gezin.

Kajak

Afdaling van de Leyre in opblaasbare kajaks met het gezin

Wanneer Sophie niet met haar zeilboot op de oceanen aan het varen is, besluit ze de Leyre van Commensacq in het bekken van Arcachon over 90 kilometer af te dalen in een kajak, met al het nodige materiaal om aan de oevers te kamperen.

5 buitensporten om samen met je gezin te ontdekken

5 buitensporten om samen met je gezin te ontdekken

Sporten is ideaal om bijzondere momenten te beleven met je gezin en natuurlijk ook van de frisse lucht te genieten.

Hoe je gezin motiveren om te sporten.

Hoe je gezin motiveren om te sporten.

Het is niet altijd even aantrekkelijk om met je ouders op sleeptouw te gaan. Er zijn heel veel mogelijkheden om op een sportieve manier je gezin te entertainen!