Hoe kies én maak je je sporttas?

Of je nu naar de training gaat, een uitwedstrijd of een thuiswedstrijd speelt, een sporttas kies je niet zomaar... KIPSTA heeft een uitgebreid assortiment tassen ontwikkeld om je spullen gemakkelijker op te bergen en mee te nemen. De klassieke voetbalzak, een voetbaltas op wielen, een rugzak ... Wat kies je best? En de tas maken, dat is nog iets heel anders!

sporttas voetbaltas Kipsta Decathlon

Kies jouw geschikte sporttas

Voor voetbaltrainingen en -wedstrijden kan je kiezen uit 3 types sporttassen. Ontdek hun voordelen en kies de meest geschikte tas voor jou.~ 

KLASSIEKE TAS MET SCHOUDERRIEM

Als je een klassieke tas zoekt om je spullen voor de training of wedstrijd in op te bergen, kies dan voor een van onze modellen uit het gamma tassen met schouderriem. Ze zijn compact en hebben het voordeel dat ze kunnen worden opgeplooid in een van hun zijzakken.

SPORTTAS OP WIELTJES

Als je een tas zoekt waarin je zonder problemen al jouw voetbaluitrusting kunt opbergen, kies dan voor een van onze handige trolleytassen. Ze zijn getest in het laboratorium op weerstand tegen gewicht en intensief rollen.

RUGZAKKEN

Zoek je tot slot een tas om je verplaatsingen met de fiets of het openbaar vervoer optimaal te laten verlopen, kies dan voor een van onze leuke rugzakken. Ze zijn voorzien van een groot centraal compartiment en andere opbergvakken, onder andere een voor de schoenen.

sporttas voetbaltas Kipsta Decathlon

TIP: Houd je het liever klassiek, dan is de KIPOCKET-tas van 40 of 60 liter perfect voor jou. Deze sterke en functionele tas kan opgevouwen worden in zijn zijvak. Hij is ideaal om je spullen goed op te bergen, of het nu thuis is of in een andere tas.

sporttas voetbaltas Kipsta Decathlon

Hoe maak je je voetbaltas voor de training?

Als je je tas gekozen hebt, verklappen we je nog een geheimpje, en tip om zeker niets te vergeten en om snel je gerief terug te vinden. 

Het is heel eenvoudig: organiseer je spullen met de hulp van 3 kleine LIGHT-tasjes:

sporttas voetbaltas Kipsta Decathlon

Een tasje voor je traininguitrusting

Shirt, short, sokken, scheenbeschermers, sportbeha (voor de vrouwen), ondershirt met korte of lange mouwen naargelang het weer

sporttas voetbaltas Kipsta Decathlon

Een tasje voor je douchegerief

Handdoek, douchegel, shampoo, proper ondergoed

sporttas voetbaltas Kipsta Decathlon

Een laatste tasje voor je spullen na het douchen

Om je vuile kleren in op te bergen. De schoenen krijgen een plaatsje in de aparte zijzak van je sporttas. Wees goed georganiseerd om het je gemakkelijk te maken en sneller klaar te zijn voor en na de training.