HOE KIES IK MIJN ELEKTRISCHE STADSFIETS?

.

Elops vélo éléctrique btwin

Het is beslist, je staat op het punt om jezelf een elektrische fiets aan te schaffen! Het is moeilijk om te weerstaan aan de vele voordelen die hij te bieden heeft! Geleidelijk een lichamelijke activiteit hervatten, gemakkelijke en ecologische verplaatsingen ... het zijn slechts enkele troeven van de elektrische fiets! Onze tip? Kies een model afgestemd op jouw lichaamslengte, zo kan je maximaal genieten.

FLEXIBILITEIT IS HET SLEUTELWOORD

Je wil gaan voor de elektrische fiets om ermee naar het werk te rijden, maar je wil toch nog de vrijheid om af en toe de auto of het openbaar vervoer te nemen. Of je kiest voor de combinatie auto, trein en fiets op hetzelfde traject, zo optimaliseer je je parcours en doe je een verfrissende sportieve activiteit om je dag mee te beginnen. Dan is de elektrische vouwfiets helemaal op jouw maat. Eens dichtgeklapt is hij slechts zo groot als een koffer, hij vergezelt je bij al je verplaatsingen en je kan hem gemakkelijk bij je thuis of onder je bureau wegzetten. Dankzij zijn elektrische ondersteuning wordt trappen kinderspel, zowel in de stad als op het platteland!

GA JIJ REGELMATIG FIETSEN

Vele uren verliezen in vervuilende files, dat is niets voor jou? Als fietsliefhebber gebruik je je stalen ros om je verplaatsingen in de stad te vergemakkelijken, naar de bakker te rijden of naar het werk te gaan. Resultaat? Een behoorlijke tijdswinst en geen stress meer onderweg!De elektrische stadsfiets Elops is stabiel, zeer wendbaar en comfortabel, de ideale partner voor je ritten in de stad. Je verplaatst je snel en zonder al te grote inspanningen: een mooie troef om fris en alert aan het werk te gaan! Een mand, een fietstas of een kinderzitje die perfect passen bij de retrolook van je fiets en die je dagelijks extra gebruikscomfort bezorgen.

Elops fiest

JE SPORT REGELMATIG

Fietsen is meer dan een vrijetijdsbesteding, fietsen is een manier van leven voor jou! Er gaat geen dag voorbij zonder dat je je fiets gebruikt voor je verplaatsingen in de stad of op het platteland. Een noodzakelijke verplaatsing of een landelijke tocht: de passie is er altijd, hoe lang de afstand ook is!Wij raden je een hybridefiets aan met trapondersteuning, bijzonder geschikt voor langere tochten in de stad of op het platteland. Hij is sterk en efficiënt, verslindt kilometers en is niet te stoppen. Dankzij de elektrische assistentie fiets je eindeloos!