HOE KIES IK EEN VOETBALDOEL?

Zin om een wedstrijdje te spelen met vrienden of familie, jong en oud, in de tuin of in een park nabij? Bij Decathlon vind je verschillende voetbaldoeltjes die aan je wensen kunnen voldoen. Maar hoe kies je nu jouw doel? Dat is afhankelijk van waar je speelt en hoe je wilt spelen.

voetbal voetbaldoel kipsta decathlon

OM IN DE TUIN TE SPELEN

Op zoek naar een stevig voetbaldoel voor in de tuin? Het assortiment voetbaldoelen SG 500 in staal en aluminium biedt de juiste kwaliteit voor stevige wedstrijdjes bij je thuis.

Deze doelen zijn makkelijk op te zetten zonder gereedschap en staan stabiel op elke ondergrond, zelfs zonder ze vast te zetten (er zijn wel haringen bijgeleverd om het doel vast te zetten op gras). Bovendien zijn ze voorzien van winkelhaken voor dat échte wedstrijdgevoel. 

De SG 500 bestaat in drie maten. Het kleinste voetbaldoel heeft een afmeting van 95 x 70 x 48 cm. Het middelgrote doel meet 180 x 120 x 90 cm en het grootste voetbaldoel heeft een afmeting van 300 x 200 x 104 cm. Ideaal om met een "echte" doelman of doelvrouw te spelen.

Je kunt de doeltjes gewoon buiten laten staan, want dankzij de gebruikte materialen zijn ze weerbestendig.

hoe kies ik een voetbaldoel

OM OVERAL TE SPELEN (EN MAKKELIJK MEE TE NEMEN)

Als je op vele verschillende terreinen (park, strand, straat ...) wilt voetballen, raden we The Kage of onze opblaasbare doeltjes NG500 aan. De kage is een uitklapbaar voetbaldoeltje, dat eenvoudig neer te zetten is en weer dichtgevouwen kan worden. Je neemt het gemakkelijk overal mee dankzij het geringe gewicht van 1 kilo en de schoudertas die een diameter heeft van 45 cm. Dit doeltje wordt geleverd met haringen en zal nog stabieler zijn als je je persoonlijke spullen in de zakken aan de zijkanten stopt. De constructie is te vergelijken met de 2 seconds tentjes van Quechua waardoor je het doeltje eenvoudig kunt inklappen.

Nieuw in de collectie voetbaldoeltjes is het opblaasbare voetbaldoeltje NG500. Dit goaltje is in vele opzichten vergelijkbaar met de Kage (licht, makkelijk mee te nemen) maar geeft een totaal nieuwe beleving dankzij de opblaasbare constructie met palen die bestand zijn tegen de druk van een bal. De NG500 is in een paar seconden opgeblazen en je kunt het verzwaren dankzij de vakken aan de zijkant en de bijgeleverde haringen.

hoe kies ik een voetbaldoel opblaasbaar voetbaldoeltje minidoel