HOE KIES JE SPIER- EN/OF GEWRICHTSONDERSTEUNING?

Voor ons moet sporten niet alleen aangenaam maar ook veilig zijn. Daarom hebben we voor jou een aantal tips om de juiste spier- en gewrichtsondersteuning te kiezen om blessures te voorkomen of te genezen. Je kiest een spier- en/of gewrichtsondersteuning afhankelijk van het type product, de zone van je lichaam, het soort preventieve ondersteuning of ondersteuning na een blessure en het type blessure.

ballon_tarmak_comment_choisir_maintien
Hoe kies je bandages en straps voor basketbal?

HET TYPE PRODUCT KIES JE AFHANKELIJK VAN DE ZONE VAN JE LICHAAM

Hoe kies je bandages en straps voor basketbal?

HET SOORT ONDERSTEUNING

OM BLESSURES TE VOORKOMEN:

De producten van het type preventie zijn ontworpen om de nodige compressie te bieden voor de ondersteuning  van je gewricht dat je proprioceptie in de sport (basketbal, voetbal, handbal, tennis, badminton, hardlopen, trail, gymnastiek, judo) zal verbeteren. 

Proprioceptie is het vermogen om de positie van verschillende lichaamsdelenin de ruimte te bepalen. Hoe beter je proprioceptie, hoe beter je je evenwicht, handelingen en bewegingen in de sport onder controle krijgt. Bovendien kun je het risico op blessures ook verkleinen.

OPNIEUW SPORTEN NA EEN BLESSURE:

De producten van het type  back to sport zorgen ervoor dat je na een blessure terug kunt gaan sporten. Ze laten je comfortabel, veilig en met plezier sporten.

produits_maintiens_préventions_tarmak
Hoe kies je bandages en straps voor basketbal?

HET SOORT TAPE OF STRAP

Hoe kies je bandages en straps voor basketbal?