HOE KIES JE EEN BASKETBALPAAL OF -BORD?

Je hebt zin om te basketten, of je houdt gewoon van deze sport? Om basketbal te spelen, heb je een speciale ring en bord nodig, afhankelijk van bijvoorbeeld je leeftijd of de plek waar je wilt basketten.

jebasketbalpaalkiezentarmak

Een basketbalpaal of een bord dat je ophangt? Vast of mobiel? Gemakkelijk op te stellen en te verstellen? Tarmak helpt je om alles in overweging te nemen om de juiste basketbalpaal of het juiste basketbalbord te kiezen en op die manier ten volle te genieten van deze teamsport. De keuze voor een paal of bord hangt af van een aantal criteria: de leeftijd, de plaats waar je speelt, of je het heel eenvoudig moet kunnen opstellen, verstellen en verplaatsen, en je spelniveau.

BASKETBALPAAL OF BORD DAT JE BEVESTIGT?

basketbalpaal

BASKETBALPAAL

Of ze nu vast staan (sokkel verzwaard met zand of water) of verrijdbaar zijn (dankzij de wieltjes), al onze palen kan je in hoogte verstellen van 0,90 m tot de officiële hoogte van 3,05 m. Gemakkelijk op te stellen en af te breken, met of zonder gereedschap.

basketbalbord

EEN BORD OM TE BEVESTIGEN

Onze basketbalborden moet je ophangen of bevestigen aan een muur. Op onze website en in de winkel vind je ook een aanvullende muurhouder om je bord aan te passen aan verschillende speelhoogtes, ideaal voor het hele gezin. Ontdek "THE HOOP", het exclusieve basketbalbord van Decathlon-huismerk Tarmak! Dit bord kun je bevestigen aan elke boom of paal. Het is heel licht en dankzij de handgreep gemakkelijk te dragen. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie of naar het park.

B700-panier

DE LEEFTIJD VAN DE SPELER BEPAALT DE HOOGTE VAN DE PAAL OF HET BORD

B700-panier

DE PLEK? DIE BEPAAL JIJ!

Bord om te bevestigen buiten

BUITEN

Of het nu is voor kinderen of volwassen, als je buiten wilt spelen, heb je een stevige basketbalpaal of -bord nodig. Onze basketbalpalen en -borden zijn ontworpen om te spelen in de open lucht, en om de hele tijd buiten te blijven staan of hangen. Om onze basketbalborden te bevestigen, kies je best voor de speciale muurhouder waarmee je ook de speelhoogte kunt regelen, ideaal voor het hele gezin. Als je kiest voor een basketbalpaal op voet die je vaak wil verplaatsen, kies dan voor een paal met kleine of grote wielen.

minisettarmak

BINNEN

Of het nu is voor kinderen of volwassenen, om binnen te spelen, in een kamer of in je living, met het gezin of onder vrienden... Ontdek onze modellen die je gemakkelijk kunt ophangen en bevestigen.

k100tarmak

BUITEN EN BINNEN

Ontdek onze selectie basketbalpalen en -borden bij Tarmak, voor kinderen en volwassen, en voor binnen en buiten.

TRANSPORTGEMAK BIJ BASKETBALPALEN

paal zonder wielen

ZONDER WIELEN

Tarmak ontwikkelde een gamma basketbalpalen die je verankert in de grond of verzwaart met zand of water.

paal met kleine wieltjes

MET KLEINE WIELTJES

Ontdek onze selectie basketbalpalen die je gemakkelijk kunt verplaatsen dankzij hun kleine wieltjes.

paal met grote wielen

MET GROTE WIELEN

Ontdek een van de iconen van Tarmak: de B900, die je heel gemakkelijk verplaatst dankzij de grote wielen, zelfs op lastige ondergronden.

SOORT MONTAGE

ZONDER MEEGELEVERD GEREEDSCHAP

Weet dat we ook basketbalpalen en -borden verkopen die je alleen of met twee kunt monteren en demonteren, met behulp van (niet-meegeleverd) gereedschap.

ZONDER GEREEDSCHAP

Ontdek ons gamma palen en borden die je kunt monteren en demonteren zonder gereedschap. 

MET MEEGELEVERD GEREEDSCHAP

Ontdek onze selectie palen en borden die je makkelijk alleen of met twee kunt monteren en demonteren met het meegeleverde gereedschap.

HET VERSTELSYSTEEM

DE HOOGTE REGELEN ZONDER GEREEDSCHAP

Van sommige modellen kan je de hoogte verstellen zonder dat je daar speciaal gereedschap voor nodig hebt. 

 DE HOOGTE REGELEN MET NIET-MEEGELEVERD GEREEDSCHAP

Bepaalde van onze basketbalpalen en -borden kan je ook bijregelen met (niet-meegeleverd) gereedschap.