HOE KIES JE EEN WATERDICHTE BUS, ETUI OF TAS OM TE KAJAKKEN?

Voor een geslaagde tocht op het water moet je natuurlijk wat eten en drinken of reservekledij meenemen. We leggen je graag uit hoe je je spullen, ook de meest gevoelige, beschermt. Hier vind je een paar tips voor een slimme keuze van een waterdichte bus, tas of etui om te kajakken: 

WATERDICHT ETUI:

Om je elektronische apparatuur goed te beschermen, gebruik je het best een waterdicht etui, dat je vervolgens samen met je andere spullen in de tas of de bus stopt. 

WATERDICHTE TAS:

Als je op zoek bent naar een lichte en makkelijk te vervoeren bescherming, ga dan voor een waterdichte tas, ideaal om te kajakken, aan stand-up paddling te doen of te zeilen op lichte boten. De waterdichte duffle bag beschermt je spullen tegen spatwater en bij kort onderdompelen. Deze waterdichte tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, van 5 tot 60 liter. Hij bestaat ook als rugzak van 20 liter, die je nog makkelijker kunt meedragen.  

WATERDICHTE BUS:

De waterdichte bus is bestand tegen een eenmalige onderdompeling of tegen hevige stortregens. Hij houdt je persoonlijke spullen droog. Als je op zoek bent naar bescherming voor je spullen tegen water en schokken, kies dan voor een waterdichte bus. Bovendien kun je hem dankzij de grepen stevig vastmaken. Er bestaan meerdere formaten van 4 tot 30 liter.

DIEGO

Kayak

Om de peddelsport voor iedereen toegankelijk te maken, ontwikkelt Itiwit producten die je het leven zowel op het water als op het droge aangenamer maken. Ze zijn compact, gemakkelijk te bewaren en te vervoeren, lichter ... De producten van Itiwit staan je bij in al je avonturen op het water, alleen of met de hele familie!

LEES ZEKER OOK EENS ONZE ANDERE TIPS VOOR KAJAKKERS: