5 REDENEN OM TE FITNESSEN SAMEN MET VRIENDINNEN!

Vriendinnen delen alles en zijn er ook steeds voor elkaar, welke voornemens ze ook hebben, zolang ze maar samen zijn... er is niets leuker dan samen te trainen om elkaar te motiveren en het jaar goed in te zetten!

cardio_fitness_vrouwen_met_vriendinnen

BLIJF GEMOTIVEERD :

Een fysieke inspanning leveren samen met je vriendinnen, dat maakt het nog leuker en als dat bovendien een reden is om elkaar elke week te zien, dan is dat nóg beter!~Samen zijn, dezelfde inspanningen leveren, doelen stellen, tijd nemen voor jezelf of de les cardiotraining nabespreken, dat zijn de geheime ingrediënten om gemotiveerd te blijven terwijl je samen gelijke tred houdt. Een goede tip, spreek regelmatig af en leg dit vooraf vast ... neem je agenda's er maar al bij!

STEL JE DOELEN :

Gewicht verliezen, slanker worden, in je favoriete jeans passen, in vorm blijven of je gewoon uitleven en plezier maken ... redenen te over voor een sportieve date met de meisjes. Hebben jullie een gemeenschappelijk doel, dan is dat nog beter en ook gemakkelijker om vol te houden. Ben je klaar voor onvergetelijke cardiosessies?

EEN NIEUWE OUTFIT KOPEN :

Uiteindelijk kan je het vergelijken met een shopping-uurtje onder vriendinnen, maar dan om te sporten! Heb je een nieuwe outfit, dan wil je die ook onmiddellijk aantrekken.~Kies een outfit die je leuk vindt, met het boven- en onderstuk aangepast aan je lichaamsvorm en schoenen aangepast aan je niveau van cardiotraining. Je wordt ongetwijfeld de prinses van de fitness!

DOE NIEUWE ERVARINGEN OP :

Maak je goede voornemens, dan is dat de gelegenheid om eens iets nieuws uit te proberen, iets wat je motiveert, wat je leuk vindt, wat aan je verwachtingen voldoet en waarmee je je gestelde doelen kan behalen. Cardiofitness is een populaire lichamelijke activiteit die voortdurend innoveert. Doorbreek je routine en verander nu je gewoontes: Hoop, SoulCycle, Pound, Fitboxing...er is voor elk wat wils. Voor welke training je ook kiest, je zal zeker calorieën verbranden en het zal je goed doen!

PLEZIER MAKEN :

Elke inspanning verdient een beloning, doe jezelf een plezier en ga samen met je vriendinnen vieren! Organiseer dat avondje uit en vier je sportieve inspanningen. Je mag best wel trots zijn op jezelf, je hebt je inzet getoond en je aan je belofte gehouden. Het is niet de bedoeling om al je energie te verspillen maar kies iets wat je leuk vindt en~feest op een gezonde manier.