Decathlon coach

Decathlon coach een personal trainer in je smartphone!

Zegt het je wel iets, een personal trainer? Een slimme coach, die je niets kost en altijd beschikbaar is? Download gratis de Decathlon Coach-app. Hij begeleidt je op je loop- of wandelsessies en biedt trainingen op maat aan.

Wat is decathlon coach?

Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

Meet je lichaamsactiviteit

Gratis trainingsprogramma’s en multisport

Begeleiding met vocal coaching

Tips van sport- en gezondheidsdeskundigen

Dit keer weet je het zeker! Je gaat echt een paar uur per week lopen of wandelen ... Maar we kunnen dan wel vol goede voornemens zitten, het ontbreekt ons soms aan motivatie. De oplossing? Een coach die je volgt en motiveert.

Ja, het bestaat! De gratis Decathlon Coach-app volgt je sportieve activiteiten in realtime op. Hij geeft je tempo aan, de afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, verbrande calorieën ... Als je hem combineert met een Bluetooth-hartslagband volgt hij ook je hartslag op. En natuurlijk kan je met deze app al je sportieve prestaties delen met je vrienden.

En dat is nog niet alles! Om je te helpen vooruitgang te boeken, biedt de app enkele trainingsprogramma’s aan die zijn opgesteld door sport- en gezondheidsdeskundigen. Je hoeft alleen nog maar het programma te kiezen dat past bij jouw doelstelling: of je nu wilt (her)beginnen met een sportieve activiteit, wilt afvallen, strakker wilt worden of je wilt voorbereiden op een wedstrijd... Stop je oortjes in je smartphone en maak gebruik van de live vocal coaching. Als je pas begint, kan de coach je bijvoorbeeld begeleiden op een training die wandel- en hardloopstukken met elkaar afwisselt, zodat je een comfortabel ritme vindt.

Na 4 tot 6 weken kan je dan 30 minuten aan een stuk lopen. Als je al een doorwinterde loper bent, kan de app je coachen in de voorbereiding op je eerste 10 kilometer, het uitlopen van een halve marathon of het lopen van een marathon in minder dan 4 uur. Decathlon Coach geeft je ongeacht je niveau de beste tips om beter te worden in je sport!

 • Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

  Een coach in broekzakformaat

 • Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

  Stel een doel dat je motiveert

 • Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

  Laat je begeleiden door de vocal coach

Een app ontworpen door experts

De Decathlon Coach-app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de sport- en gezondheidssector. Een van hen is Philippe Propage, trainer van het Franse trailteam. “De grootste traillopers van vandaag zijn ooit begonnen met enkele minuten hardlopen,” legt hij uit. “Daarom heb ik ingestemd om een trainingsprogramma voor de app op te stellen. Omdat met die app iedereen vooruitgang kan boeken, ongeacht zijn of haar niveau. 20 minuten kunnen hardlopen is voor sommigen een even grote overwinning als het uitlopen van een trail voor een ander.”

 • Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

  Op jouw ritme en zonder pijn

 • Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

  Volg je vooruitgang geef je sessies weer

 • Decathlon coach : Een personal trainer in je smartphone!

  Bereik je doel en maak je sportieve dromen waar

decathlon coach

Muziek onderweg met Decathlon Coach

Velen onder jullie laten ons weten dat jullie graag hardlopen, wandelen, fietsen en dansen op muziek. Wist je dat je bij het sporten je muziekapps kan gebruiken?

horloge met hartslagmeter

hartritme decathlon coach

Hardlopen, wandelen, sporten in het algemeen met een hartslagmeter: waar is dat goed voor? Wat heb ik er concreet aan om te weten wat mijn hartritme is?

sportlogboek decathlon coach

sportlogboek

Hier volgt een volledig overzicht van wat je te zien kan krijgen op het startscherm van de website (www.decathloncoach.com), voor een beter zicht op je sportactiviteit.

de instellingen van mijn app Decathlon Coach

Wat vind je in de instellingen van de app Decathlon Coach?

Het menu 'Instellingen' van je app is een echte goudmijn... Ontdek hier alle functies!

Decathlon Coach community vrienden

Daag je sportieve vrienden uit met Decathlon Coach

Nodig je vrienden uit op de community pagina om aan te sluiten bij Decathlon Coach en vergelijk jullie prestaties!

gps zonder internet decathlon coach

Wist je dit? GPS verbruikt geen data van je internetabonnement

Wist je dat je op je smartphone gps kunt gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Je moet enkel je sessie starten en eindigen (registreren) met internet (4G of wifi)

feedback geven op decathlon coach

Wat doen wij met jouw feedback?

Als je feedback achterlaat op Google Play of via de Apple Store, dan werkt het hele team samen om je zo snel mogelijk een antwoord te bieden. We willen graag van je horen...