TIPS OM BIJ JE THUIS TE KUNNEN SPORTEN

Foto teaser

Accessoires voor pilates bij je thuis

Je hebt vast wel eens gehoord wat pilates voor jou kan betekenen. Maar weet je ook met welke accessoires je dit kunt beoefenen?

6 tips om thuis te sporten

6 tips om thuis te sporten

Niets zo gemakkelijk als thuis sporten! Zoals je zult zien, zijn er verschillende manieren om thuis een fysieke activiteit uit te oefenen, zelfs als je niet veel tijd hebt. Laten we er dus meteen aan beginnen!

werk-thuis-aan-je-lichaamsconditie

Crosstraining: werk thuis aan je conditie

Lees onze tips om thuis aan je lichaamsconditie te werken

fitness à la maison

Sport en het coronavirus: De vragen die elke sporter zich stelt

Over heel België hebben clubs, zwembaden en sportscholen hun deuren gesloten voor meerdere weken. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met alle gevolgen van dien...

sporten zonder uitrusting

Hoe kan je thuis trainen met weinig of geen materiaal?

Het is moeilijk om jezelf te motiveren om te sporten als het slecht weer is of wanneer je de dure tarieven van de fitnesscentra ziet. Ontdek hoe je thuis toch effectief kunt trainen.

Comment s'entraîner pour le football à la maison

Voetbal: thuis mijn conditie onderhouden

Ben je een voetballer en ben je op zoek naar tips om thuis aan je cardio te blijven werken en te voorkomen dat je twee, drie weken of langer nodig hebt om weer in vorm te komen? Dit advies is voor jou!

le football à la maison

Voetbal, bij je thuis!

"Thuis voetballen!" Deze zin kan nogal beangstigend klinken, je stelt je onmiddellijk voor dat je kinderen vanalles kapot maken. Maar met de juiste uitrusting kan thuis voetballen een geweldige manier zijn om een leuke tijd met het gezin te hebben en "de kleine" bezig te houden.

le golf à la maison

Thuis mijn golfseizoen voorbereiden

Is het mogelijk om je thuis voor te bereiden op het golfseizoen? Tuurlijk! We hebben enkele tips voor je!

renforcement musculaire à la maison pour le football

Voetbal: spiertraining voor thuis (zonder materiaal)

Op zoek naar een trainingsprogramma voor voetballers / voetbalsters thuis? Wij hebben enkele oefeningen om de spieren van je hele lichaam makkelijk en zonder materiaal te trainen!

DOSSIER : SPORTEN BIJ JE THUIS

Nu thuis blijven en sporten een van de weinige dingen is dat we nog mogen/kunnen doen, kunnen we ze net zo goed combineren. Hieronder vind je alle tips en ideeën om thuis net zo veel plezier te ondervinden aan sport als in de buitenlucht!

sport à la maison
keepactive

INTERESSE IN EEN BEPAALDE SPORT?