in alle rust
je energie opwekken

Ontdek alles over yogaOns sportadvies


conseils sport yoga domyos
6 goede redenen om te beginnen met yoga

Yoga is tegenwoordig de sport bij uitstek in een gehaaste en gestresseerde samenleving. Door regelmatig aan yoga te doen, voel je je goed in je vel, zowel lichamelijk als geestelijk! Hier volgen 6 goede redenen om te beginnen met yoga.

Ontdek nu
conseils sport yoga concentration
Welke sporten voor de concentratie ?

Om succesvoller te zijn op school of op het werk is sport een geweldig hulpmiddel om je concentratievermogen te vergroten. Bepaalde sporten zijn echter efficiënter dan andere om te werken aan de concentratie.

Ontdek nu
conseils yoga domyos
Welke soort yoga past bij jou ?

Yoga is een van die verborgen schatten die het ritme bepalen van het leven van duizenden mensen van over de hele wereld. Tegenwoordig bestaat er een brede waaier aan methoden. Er bestaat ongetwijfeld ook één voor jou!

Ontdek nu
eviter_tendinite_domyos
Hoe peesontstekingen vermijden ?

Peesontstekingen zijn een typische blessure van sporters en worden gekenmerkt door een felle pijn die gepaard gaat met een branderig gevoel. Ze worden vaak veroorzaakt door een slechte voorbereiding voor het sporten, onvoldoende hydratatie of slechte sportuitrusting. En vooral: luister naar je lichaam!

Ontdek nu
yoga_dynamique_tenue_domyos
Hoe kies je je outfit voor dynamische yoga?

Ashtanga, lyengar, vinyasa, hot/bikram… Voor al deze verschillende types dynamische yoga heb je een aangepaste outfit nodig. Houd daarbij rekening met drie criteria: de ondoorzichtigheid van het product, de bewegingsvrijheid die het je biedt en een goede afvoer van de transpiratie.

Ontdek nu

Meer sportadvies

Ontdek nu

Onze collectie in beeldOns e-magazine


e-mag-yoga

Yoga combineert spierversteviging met mentale controle door gebruik te maken van oefeningen die gebaseerd zijn op allerlei houdingen en op je ademhaling. Het verenigt lichaam en geest. Je hoeft niet langer te wachten op je volgende vakantie om eens stevig uit te blazen. Enkele yogasessies per week of maand kunnen namelijk al volstaan om volledig tot rust te komen.

Ontdek nu

Ontdek alles over pilatesOns sportadvies


5 goede redenen om op een gymball te gaan zitten

Een gymball is een grote fitnessbal die je kunt gebruiken voor stretchoefeningen, om je spieren te versterken of om een juiste lichaamshouding aan te nemen, typisch voor Pilates. Begin door goed rechtop te zitten, we vertellen meteen waarom…

Ontdek nu
3 uitstekende redenen om opnieuw met pilates te beginnen

Je goede voornemens voor januari: sporten, vermageren en je steeds vaker voorkomende rugklachten verhelpen… Wat als Pilates de remedie kon brengen?

Ontdek nu
In januari begin ik opnieuw met pilates !

Na een paar kleine uitspattingen dit jaar ben je dit keer vastbesloten om je conditie weer op peil te brengen! een nieuw jaar is het ideale moment om dat voornemen waar te maken!

Ontdek nu
Maak kennis met pilates

Bij het woord pilates denk je ongetwijfeld aan een groep vrouwen met een ronde buik die netjes naast elkaar lichte bewegingen uitvoeren op een parket of felgekleurde schuimmatjes.

Ontdek nu
4 fitnessoefenongen tegen rugpijn

Rugpijn, we krijgen er vroeg of laat allemaal wel eens mee te maken. Om er iets tegen te doen hebben we een programma uitgestippeld met 4 doeltreffende oefeningen die je helpen lage rugpijn te voorkomen

Ontdek nu

Meer sportadvies

Ontdek nu

Ontdek alles over aquagym/aquafitnessOns sportadvies


Aquagym: 4 goede redenen om ermee te beginnen

Je moet geen kampioen in etymologie zijn om te begrijpen wat aquagym is: dat is gymnastiek in het water. Het is een volledige, gemakkelijke en toegankelijke sport die heilzaam is voor het lichaam, het hart en de moraal

Ontdek nu
Aquagym voor slanke benen

Aquagym is een uitstekende remedie tegen cellulite. Door de bewegingen die je in het water doet snel na elkaar uit te voeren, krijg je het effect van een drainerende massage.

Ontdek nu
Aquagym of aquabike : kies je het best ?

Na zwemmen zijn aquagym en aquabike de populairste zwembadsporten. Aarzel niet langer en spring het water in! Deze twee sporten zijn erg weldadig voor je lichaam en zorgen voor een opmerkelijk gevoel van welbehagen.

Ontdek nu
Nabaji geeft je een kant klare training mee!

Aquagym is een wateractiviteit met talrijke voordelen… En het beste is dat je met een minimale uitrusting en filmpjes met oefenideeën al snel als een echte prof aan de slag kunt!

Ontdek nu
Aquagym voor een platte buik

Aquagym is een ideale sport om te vermageren en tegelijk stalen buikspieren te kweken. Hoewel je in het water meer weerstand ondervindt dan in lucht, is aquagym een sport die niet belastend is voor lichaam en gewrichten, doordat je lichaam wordt gedragen door het water.

Ontdek nu

Meer sportadvies

Ontdek nu

Onze collectie in beeld


Levering « op maat »

365 dagen omruilen