Decathlon | Trekking Days

Decathlon
Trekking days

GETEVALLEI 27 & 28 april

De DECATHLON TREKKING DAYS Is een tweedaagse trektocht doorheen het mooiste wat de Getevallei en het Het Vinne, twee natuurgebieden in de omgeving van Linter en Zoutleeuw, te bieden hebben.

Kies uit onze 3 wandelroutes van 20 tot 60 km en plant s' avonds je tentjes op onze bivakzone nabij het grootste natuurlijke binnenmeer in Vlaanderen .Op de bivakzone kan je deelnemen aan diverse outdoor workshops, terwijl de kids vrijuit kunnen spelen in de speelzone. ‘s Avonds kan je aan het kampvuur of de bar eindeloos nagenieten van de mooie trekkingsdag. Op zondag leidt de route je terug naar de Kamsalamanderhut, waar we je opwachten voor een mooie afsluiter aan de streekbierenbar.


3routes / BIvakzone

Onze drie trekking routes nemen je mee over verharde en onverharde paden doorheen de Getevallei naar de mooiste plekjes van Linter of Zoutleeuw.

De routes lopen voornamelijk over het Wandelnetwerk Vlaams-Brabant Getevallei dat bekroond werd in 2016 als mooiste wandelroute van Vlaanderen. Op je weg zal je regelmatig de Gete of één van de vele beken die erin uitvloeien tegenkomen.

    ontdek de 3 routes

GETEVALLEI

Onze workshops

Op trektocht gaan, dat vergt wel wat voorkennis en de nodige voorbereiding. De juiste informatie is daarom goud waard!

Om jullie kennis te laten maken met alle belangrijke facetten van trekking, kan je gratis deelnemen aan onze workshops! Die worden gegeven na jullie wandeling op de bivakzone.

    ontdek onze workshops

Zin om je outdoor kennis bij te schaven?

TOEGANKELIJKHEID

Ben je alleen en nog op zoek naar medestappers? Wil je graag op stap met het gezin maar twijfel je over de lengte van de routes ? Ontdek onze oplossingen !

    ontdek nu!