Jouw mening telt!

Jouw mening telt!
close

Omdat tevreden klanten onze prioriteit zijn, verzamelen we hun beoordelingen, zodat we onze producten waar nodig kunnen bijschaven en verbeteren

Votre avis compte

WELKE BEOORDELINGEN?

We willen graag je mening weten over een aantal aspecten in je aankooptraject.

 • Producten

  Icône Produit
 • De winkel

  Icône Magasin
 • Een online bestelling

  Icône comanden
 • Het atelier

  Icône Atelier

WAAROM JE BEOORDELING GEVEN?
ONZE BELOFTES

ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN VERBETEREN

Alle beoordelingen worden verzameld om onze producten en diensten te verbeteren. Wanneer je bijvoorbeeld een mening geeft over een product, dan wordt dat doorgegeven aan de desbetreffende productmanager. Hij of zij geeft indien nodig antwoord, en analyseert en bestudeert de beoordelingen zodat we onze producten continu kunnen verbeteren. In 2015 werd meer dan 90% van de beoordelingen van ontevreden sporters beantwoord en opgelost door onze productteams.
In 2015 gaven bijna 250.000 mensen hun mening, die tal van sporters heeft geholpen om de juiste keuze te maken en waardoor we onze producten nog konden verbeteren. Hiervoor willen we je graag BEDANKEN!

PRODUCTEN AANBEVELEN VOOR ANDERE KLANTEN

Door een product te beoordelen, kan je je waardering voor onze producten en diensten delen met andere sporters. Ze worden openbaar gemaakt op productpagina's, winkelpagina's en elke andere pagina waarop je je commentaar kan achterlaten. Zo kunnen internetgebruikers en de klanten in de winkel op hun telefoon feedback lezen over de kwaliteit van onze producten, gezien door de ogen van andere klanten.

Jouw mening telt!

Bij Decathlon staan we erop een product te verbeteren zodra het een gemiddelde score krijgt van 3/5 of lager.
De gemiddelde score wordt vastgesteld in de laatste 12 maanden met een minimum van 25 beoordelingen.

HOE KAN JE ONZE PRODUCTEN BEOORDELEN?

OM ONZE WINKEL OF ONZE DIENSTEN VAN HET ATELIER TE BEOORDELEN: Ga rechtstreeks naar de winkelpagina.

OM DE WEBSITE DECATHLON.BE EN JE ONLINE AANKOOP TE BEOORDELEN: Ga naar de pagina Geef je mening..

OM ONZE PRODUCTEN TE BEOORDELEN:
- Ga in je Decathlon-account naar het menu "Mijn aankopen", vervolgens "Mijn mening geven".
- Via de uitnodigingsmails die we meteen na je aankoop versturen.
- Ga rechtstreeks naar de productpagina (zie onderstaande video).

Je kan ook je ervaringen met anderen delen door een foto te uploaden.

Dat kan via je gsm, je tablet of de bestelschermen in de winkel.

Alle producten van Decathlon met een online klantenbeoordeling lager dan 3/5 halen we binnen de maand uit de verkoop. Het desbetreffende product zal enkel opnieuw te koop worden aangeboden nadat het verbeterd is. Dit engagement betreft enkel klantenbeoordelingen die online werden gegeven, conform de Franse norm NF Z74-501: 2013 beschikbaar bij AFNOR. Het gaat hier enkel om producten van het merk Decathlon die minstens 25 online klantenbeoordelingen kregen in de laatste 12 maanden. Deze score wordt maandelijks geregistreerd en bestaat uit de gemiddelde score van alle klantenbeoordelingen op verschillende verkoopwebsites van alle distributielanden. De verbetering van het product kan mogelijk niet geheel volgens de wensen van de klant zijn, afhankelijk van wat de klantenbeoordeling precies inhoudt. 

Dit engagement geldt niet bij een abnormale evolutie van de beoordeling van een product, vooral bij de publicatie van al dan niet frauduleuze klantbeoordelingen conform de norm NF Z74-501.