Decathlon | Lage Prijs Van Decathlon

DIT JAAR HEBBEN WE
AL 1500 SPORTARTIKELEN
IN PRIJS VERLAAGD!


De prijsdalingen zijn vooral te danken aan onze ontwerpers, onderzoekers en designers, die zich dagelijks het hoofd breken over hoe we de productiekosten verder kunnen verlagen om kwalitatieve sportartikelen tegen erg scherpe prijzen te blijven aanbieden.

ONTDEK DE SELECTIE

WAT DOEN WE OM ONZE PRIJZEN TE VERLAGEN ?

Onze onderzoekers bestuderen de behoeften van het lichaam. Ze zoeken zo nieuwe materialen, die minder kosten en beter aan die behoeften aangepast zijn.

Onze designers en partners streven er vanaf de ontwikkeling van een product naar de meest technische oplossingen te vinden tegen de beste prijs.

We kiezen altijd het materiaal met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, zonder in te boeten aan kwaliteit.

We verbeteren voortdurend het productieproces om overbodige kosten te verminderen.

We houden de afstand tussen de plaatsen van productie en verkoop zo klein mogelijk en we beperken steeds onze verpakkingen.

We optimaliseren de handelingen in de afdeling en bij het inventariseren om tijd te winnen, de kosten te reduceren en je altijd beter van dienst te kunnen zijn.

Elk artikel heeft zijn eigen geschiedenis !

Wij van Decathlon zetten ons in voor de menselijke vooruitgang


De producten van Decathlon worden in meer dan 45 landen vervaardigd. Elk land heeft zijn eigen normen en nationale regelgevingen op het vlak van gezondheid, veiligheid en arbeidsrecht.

In dit kader is het onze verantwoordelijkheid om erop toe te zien dat de arbeidsvoorwaarden beantwoorden aan de voorschriften en aan onze vereisten, onafhankelijk van de vestigingsplaats van de productie.

Onze vereisten staan sinds 2003 opgesomd in ons sociaal handvest en worden regelmatig gecontroleerd. Ook in 2017 blijven wij de leveranciers die dat willen, begeleiden bij de verbetering van hun managementpraktijken, waarbij we verder willen gaan dan de pure conformiteit met de normen.

Meer informatie