ECODESIGN
Soortgelijke producten
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL

3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL

€850
8602881

Ons team van productontwikkelaars, zelf fervente jagers, ontwierp deze lokduif met zeer realistische fluweelafwerking om houtduiven aan te trekken.

Een hoogwaardige 3D-reproductie van een houtduif dankzij de fluwelen afwerking, de afmetingen en de kleurbehandeling. 2 mogelijke houdingen, de stang en opbergtas zijn meegeleverd.

Vraag & Antwoord
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Visuele efficiëntie

Een zeer realistische lokduif dankzij het fluweel en de hoogwaardige kleuren.

Slijtvastheid

Draagtas in mesh om de fluweelafwerking te beschermen.

Veelzijdigheid

2 houdingen mogelijk dankzij de inbegrepen stang (etende of staande duif).

Ecodesign

Product gemaakt van 100% gerecycled polyethyleen dat een goed productkwaliteit garandeert

Technische informatie

Een lokvogel met een hoogwaardige fluwelen afwerking voor meer realisme

Ons doel bij Solognac voor de duivenjacht is ervoor te zorgen dat de houtduif en jager elkaar treffen. Daarom hebben we het realisme van deze lokduif 900 vergroot met een fluwelen afwerking. Deze superieure 3D-afwerking geeft een meer natuurlijke uitstraling en vermindert het schitteren van de lokvogel in de zon.

Er waren verschillende kleurtests nodig om tot een zeer realistische lokduif te komen

Bij het jagen op houtduiven tijdens de vlucht, is het essentieel dat de opstelling zo realistisch mogelijk is. De fluwelen afwerking van dit model beperkt zoveel mogelijk het schitteren in de zon en laat de verschillende kleurtinten toch mooi uitkomen. Na meerdere testen in de praktijk zijn we ervan overtuigd dat deze lokduif het realisme van je opstelling zal vergroten.

De stappen bij de ontwikkeling van deze lokduif met fluweelafwerking

Deze lokduif werd in verschillende stappen ontwikkeld. We hebben verder gewerkt aan het model 500 en hebben dit model 900 voorzien van een fluwelen afwerking. Concreet hebben onze teams uitgebreid onderzoek gedaan om de best mogelijke kwaliteit fluweel te kiezen en het juiste aantal kleuren toe te passen voor een ultrarealistische afwerking.

Een veelzijdige lokvogel: twee mogelijke houdingen dankzij de geïntegreerde, vast te klikken stang

Als je te voet naar je post gaat, heb je vaak veel spullen bij je: geweer, loertent, tas ... Als je jaagt op houtduiven, heb je vaak 15, 20, 30 of zelfs meer lokvogels bij je. Om je opstelling dus zoveel mogelijk te variëren, heeft dit model bovenaan 2 gaten: zo kan je kiezen of de lokvogel een etende of staande duif imiteert, dankzij de geïntegreerde stang. Die stang kan je onder de lokvogel vastklikken (zo hoef je de onderdelen niet los te vervoeren en het risico lopen dat je de stang verliest)

Inclusief transportzak in mesh

Door naar onze gebruikers te luisteren, stelden we vast dat sommige enthousiastelingen graag een ​​transporttas wilden om hun lokduif op te bergen en de fluwelen afwerking te beschermen. We hebben naar jullie advies geluisterd: we bieden bij dit model een transportzak in mesh aan, afsluitbaar met een koordje om je lokduif te beschermen tijdens het transport. Waarom in mesh? Zo is de zak gemakkelijk schoon te maken als er modder of zand op komt.

En hoe zit het met ecodesign?

Gedurende het volledige ontwikkelingsproces van deze lokvogel hebben we ook rekening gehouden met het milieu. In plaats van gewoon plastic te gebruiken, hebben we de milieu-impact verkleind. Hoe? Dankzij het gebruik van 100% gerecycled polyethyleen met hoge dichtheid: dit gerecyclede materiaal dat we gebruiken om deze lokvogel te vervaardigen, is op zijn beurt recyclebaar aan het einde van zijn levensduur.

Hoe plaats je de lokvogels op de grond?

We adviseren je om lokduiven niet willekeurig te plaatsen. Je moet rekening houden met 3 belangrijke factoren: de windrichting, de richting waaruit de houtduiven aankomen en de locatie van je post. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk, maar als de omstandigheden ideaal zijn (de wind in je rug en de vogels komen van voren aan), plaats dan de lokvogels dan op 20-25 m van je loerplaats in een grote "U" op de grond, zodat de houtduiven in het midden neerstrijken.

Vergroot je kans om houtduiven aan te trekken met deze tips

Om je opstelling nog realistischer te maken, adviseren we je om ook onze andere lokvogels 100 en 500 te gebruiken, evenals mobiele lokvogels die je in de wind plaatst (zoals hypaflaps of lokduiven met draaiende vleugels die bewegen). Draag daarnaast camouflagekleding en besteed voldoende aandacht aan je loerplaats! Bekijk daarvoor bijvoorbeeld onze loertent. Met deze tips zul je houtduiven zien aanvliegen, vertragen, zweven en neerstrijken.

Afmetingen en gewicht

Lengte: 32 cm
Breedte: 17,5 cm
Hoogte: 16 cm
Gewicht: 235 g afzonderlijk (zonder stang of tas)
Stang: 15 g
Tas: 35 g

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 80% Gerecycleerd hogedichtheidpolyethyleen, 20% Polyethyleen met lage dichtheid (LDPE) - Recycled handvat 100% Acrylonitril butadieen styreen Achtertas 100%

VOORRAADADVIES

Niet op een vochtige of te zonnige plek bewaren. Verwijder stof, zand en ander vuil zachtjes met water en een droge doek. Niet met een schuurspons over de lokduif wrijven.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas.

Afbeeldingen

3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL
3D-LOKDUIF 900 FLUWEEL

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord