Activitytracker voor jogging ONcoach 900 HR met hartslagmeting aan de pols

€5500

We hebben deze activitytracker ontwikkeld voor hardlopers die hun hartslag aan de pols en hun dagelijkse en (hard)loopafstanden willen meten.

Ga jij hardlopen om fit en gezond te blijven of om af te vallen? Meet je hartslag aan je pols, zo raak je minder snel buiten adem en optimaliseer je de calorieverbranding.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer
S

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Hartslag, aantal stappen, afstand (wandelen, hardlopen), calorieën.

Coaching

Hartslagzones (opwarming, comfort, duur, weerstand)

Connectiviteit

Draadloze synchronisatie met de app Decathlon Connect (iOS en Android).

Zichtbaarheid

Je kunt het scherm perfect aflezen, ook in de zon!

Autonomie

4 volle dagen met opvolging van dagelijkse activiteit en slaap.

Ondoordringbaarheid

5 ATM, geschikt om mee te zwemmen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Meet gemakkelijk je hardloopsessies!

Met de touchscreen van de ONcoach 900 HR kan je tijdens het hardlopen swipen tussen de verschillende gegevens:
- Stopwatch
- Afgelegde afstand (in km of mijl)
- Actuele snelheid (in km/u, mijl per uur, min/km of min/mijl)
- Gemiddelde snelheid (in km/u, mijl per uur, min/km of min/mijl)
- Aantal stappen
- Verbruikte calorieën
- Hartslag (in bpm)
- Hartslagzone (opwarming, comfort, duur, weerstand)

OP JE HARTSLAG HARDLOPEN OM OP ADEM TE BLIJVEN

Ben je vaak buiten adem aan het einde van je training? Met de ONcoach 900 HR van Decathlon kan je je snelheid direct aanpassen om te voorkomen dat je al je reserves uitput. De tracker meet je hartslag en bepaalt je inspanningsintensiteit. In de comfortzone kan je nog praten tijdens het hardlopen. In de duurzone moet je je harder inspannen, maar raak je niet buiten adem. In de weerstandzone raak je snel buiten adem.

OP JE HARTSLAG LOPEN OM VET TE VERBRANDEN

Ga jij hardlopen voor de lijn? Dan is vooral de comfortzone voor jou interessant. In die zone verbrand je immers het meeste vet en raak je minder snel buiten adem. In deze zone ondervindt je lichaam zelfs helemaal geen stress. Zo heeft het voldoende tijd om vet om te zetten in brandstof voor je spieren.

Meet je dagelijkse activiteit

De ONcoach 900 HR meet dagelijks:
- Aantal stappen
- Afstand (in km of mijl)
- Calorieverbruik
- Actieve tijd
Je kunt die informatie op elk moment bekijken op het touchscreen. Voor meer details kun je ook steeds de app Decathlon Connect gebruiken.
Je hartslag helpt je om elke dag een heel helder beeld te krijgen van de impact van je dagelijkse activiteit op je calorieverbranding.

En als we je nu eens zin gaven om meer te doen?

In het hoofdscherm (horlogeweergave) krijg je een dagelijks activiteitsmetertje te zien. Dat loopt vol naargelang je meer actief bent. Het standaard voorgestelde doel stemt overeen met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie: elke dag minstens 30 minuten actief zijn, in blokjes van minstens 10 minuten. Je kunt ook zelf een doel instellen, gebaseerd op aantal stappen, calorieën of afgelegde afstand.

Elke activiteit telt!

De activitytracker ONcoach 900 HR merkt automatisch wanneer je wandelt of hardloopt. Op de app Decathlon Connect zie je op je grafiek van de dag elk moment waarop je hebt gewandeld, hardgelopen of gefietst.

Krijg inzicht in je nachten om meer uit je dagen te halen!

De ONcoach 900 HR schat de tijd die je in de verschillende slaapfases doorbrengt: lichte slaap, diepe slaap of wakker. Hij maakt het onderscheid tussen de drie fases door je bewegingen te analyseren. Hij meet automatisch je slaap, je hoeft daar zelf niets voor te doen. Op die manier kun je nagaan of de veranderingen in je levensstijl een positief effect hebben op je slaapkwaliteit (sport, voeding enz.).

Altijd afleesbaar!

Het schermpje is altijd aan en ook in volle zon perfect afleesbaar. Zo weet je moeiteloos hoe laat het is of kun je je activiteitparameters in één oogopslag raadplegen, zonder dat je op een knop hoeft te duwen. 's Nachts licht het scherm op bij elke handeling die je doet.

Eenvoudig te bedienen!

De ONcoach 900 HR heeft een touchscreen, zodat navigeren tussen de verschillende schermen heel eenvoudig is.

Het is ook een smartwatch!

- Weergave van datum en tijdstip: Je hebt de keuze uit 3 weergaves (urban, sport en analoog), naargelang je voorkeur.
- Wekker
- Weergave smartphonemeldingen (enkel op iPhone)

Volg je vorderingen via de Decathlon Connect-app.

Om je vorderingen dag per dag op te volgen, krijg je in de gratis app Decathlon Connect een heel mooi overzicht van je sportsessies, je dagelijkse activiteit en je slaapkwaliteit:
- Een lijst met al je sportsessies
- Snelheids- & hartslagcurve
- Curve met je gemiddelde activiteit, met aantal stappen uur per uur
- Details van elke nacht, met periodes van lichte en diepe slaap.
- Totale afstand en calorieverbruik per week en per maand.

Automatische draadloze synchronisatie!

De ONcoach 900 HR is uitgerust met Bluetooth-technologie zodat hij automatisch je gegevens kan synchroniseren op je smartphone zodra je de app DECATHLON CONNECT opent (beschikbaar voor Android 5 en hoger en iOS 10 en hoger).

Hoe wordt de afgelegde afstand berekend?

De activitytracker ONcoach 900 HR detecteert elke stap die je zet met een 3D-versnellingsmeter. De afgelegde afstand wordt geschat bij elke pas, op basis van je lengte, je looptred en de beweging van je pols. Merk je een verschil op een route waar je de afstand exact van kent, dan kan je de echte afstand instellen. Het horloge zal zijn berekening dan bijstellen voor de volgende keren, zo ben je zeker van een grotere nauwkeurigheid.

Hartslagmeting aan de pols: hoe werkt het?

Als je sport, slaat je hart sneller. Je bloedvaten krijgen meer bloed te verwerken. Door het groene lichtje onderaan het bandje weet de ONcoach hoeveel bloed er door je aderen stroomt, en op basis daarvan berekent hij je hartslag. Die technologie is volledig ingebouwd in het bandje: je hebt geen hartslagband meer nodig!

Hartslagmeting aan de pols: Philips-technologie

Het meten van de hartslag aan de pols is een grote technologische vooruitgang die hartslagmeters veel eenvoudiger en comfortabeler heeft gemaakt. Onze R&D-teams hebben meer dan 2 jaar verschillende technologieën getest om de hartslag rechtstreeks aan de pols te meten.
We hebben uiteindelijk gekozen voor de nieuwste optische hartslagmeting van Philips, een van de betrouwbaarste sensoren op de markt.

Hoe worden de inspanningszones berekend?

Je inspanningszone (opwarming, comfort, duur, weerstand en intensieve weerstand) wordt berekend op basis van je maximale hartslag. Die maximale hartslag wordt geschat op basis van je leeftijd en je geslacht:
Opwarming: 50 tot 60% van je HFmax
Comfort (ook wel basisduurtraining genoemd): 60 tot 70% van je HFmax
Duur: 70 tot 80% van je HFmax
Weerstand: 80 tot 90% van je HFmax
Intensieve weerstand: 90 tot 100% van je HFmax

Hoe moet je de ONcoach 900 HR dragen?

Om je hartslag nauwkeurig te meten, moet je de ONcoach 900 HR om de pols dragen, net achter het uitstekende botje.
De sensor moet contact maken met de huid. Je moet het bandje dus lichtjes aanspannen, maar het mag niet onaangenaam knellen. De optische hartslagmeting is minder nauwkeurig als het bandje te los zit.

Kun je je hartslag meten bij elke sport met de ONcoach 900 HR?

De sensortechnologie van de ONcoach 900 HR is perfect voor sporten met repetitieve bewegingen, zoals hardlopen, wandelen en fietsen.
Voor sporten met asynchrone bewegingen daarentegen, zoals fitness, powertraining, racketsport en teamsport is een meetfoutje niet ondenkbaar.

Werkt de optische hartslagmeting van de ONcoach 900 HR op elke soort huid?

De hartslagsensor van de ONcoach 900 HR is zo ontworpen dat hij elke huidtint en elke graad van lichaamsbeharing aankan. Een donkere of getatoeëerde huid zal minder licht weerkaatsen. Geen nood, de sensor past zich dan aan door meer licht te injecteren of door de gevoeligheid van de lichtsensor aan te passen. Ondervind je toch problemen, neem dan gerust contact op met ons supportteam op support@geonaute.com

Is je smartphone compatibel?

Om zoveel mogelijk gebruikers aan te trekken en tevreden te stellen, stelden we speciaal een apart team samen dat ervoor zorgt dat onze app op de meeste smartphones draait. We hoeven je niet te vertellen dat dit heel wat werk vereist :-) Speciaal voor onze klanten ontwikkelde het ook dit handige tooltje om na te gaan of je smartphone compatibel is: https://decathlon.ttpx.fr/?lang=fr

Autonomie en opladen

De ONcoach 900 HR gaat ongeveer 4 dagen mee. Je laadt hem op met het meegeleverde USB-kabeltje.

Garantie & dienst na verkoop

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie. Voor vragen kan je altijd terecht op onze supportwebsite support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons support-team de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van testgebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Deze tests worden geleid en begeleid door een afzonderlijk team van ingenieurs. Ze helpen onze productmanagers, ingenieurs en alle productteams om technische producten te ontwikkelen en te ontwerpen die helemaal voldoen aan de wensen en behoeften van onze sportieve klanten.

Handleiding

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten