Afritsbare wandelbroek - MH500 KID grijs/blauw - kinderen van 2-6 jaar

€1800

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, bedachten deze afritsbroek speciaal voor het wandelcomfort van je kind!

De perfecte wandelbroek voor je kind. Deze broek is technisch, slim, ademend en licht, en je kind zal het geweldig vinden om zelf de pijpen eraf te ritsen!

Vraag & Antwoord
Kleur: Blauwgrijs
Maat: maatwijzer
BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdig

Veelzijdig

Broek om te vormen tot short dankzij de ritsen. Verstelbare taille.

Droogtijd

Droogtijd

Snel droog dankzij de polyester stof.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

Taille verstelbaar met een handig knopensysteem.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Machinewas op 30°C, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur.

Stevigheid

Stevigheid

2 jaar garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Duurzaamheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Technische details

Verstelbare taille zodat de short perfect op maat van je kind is aan te passen. 2 steekzakken, 1 zijzak. Om te vormen tot short dankzij de ritsen op de benen, om de broek aan te passen aan het weer of aan de intensiteit van de wandeling.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Onze milieuaanpak

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het internationaal ontwikkelingscentrum van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Zak 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten. Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun plaats en technologische tools hebben: Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse) Bewegingswetenschappen Thermisch comfort (met vier klimaatkamers) Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze ingenieur voor de veldtests, stelt samen met een groep testers onze producten uitvoerig op de proef, vanaf het ontwerp tot het moment dat ze in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Afritsbare wandelbroek - MH500 KID grijs/blauw - kinderen van 2-6 jaar
Afritsbare wandelbroek - MH500 KID grijs/blauw - kinderen van 2-6 jaar
Afritsbare wandelbroek - MH500 KID grijs/blauw - kinderen van 2-6 jaar

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord