Anti-condens stick voor zwembril

€500
Artikelcode : 182931 8400299

Ontworpen voor: zwemmers die willen voorkomen dat hun zwembril beslaat en de levensduur ervan willen verlengen.

Last van damp in je zwembril? Dankzij deze stick kun je opnieuw zwemmen zonder dat je zwembril beslaat en heb je er langer plezier van. Na het aanbrengen 1 tot 3 uur lang werkzaam.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 75
Online beschikbaar

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Dampwerend

Eén behandeling is voldoende om 1 tot 3 uur te zwemmen zonder beslaan.

Dampwerend

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruik van het product

1) Aanbrengen op je glazen (let op: ze moeten goed droog zijn) 2) Minstens 1 minuut laten drogen 3) Bril onderdompelen in water om het product goed te verspreiden Herhaal dit om de 1 à 3 sessies (gemiddeld), afhankelijk van hoe snel je bril weer beslaat. Goed voor gemiddeld 400 toepassingen. Wanneer je bril tijdens het zwemmen opnieuw beslaat, dompel je hem goed onder in water, zo wordt opnieuw een beschermlaagje gevormd en kun je verder zwemmen in optimale omstandigheden.

Voorzorgsmaatregelen

NIET GEBRUIKEN OP NIEUWE ZWEMBRILLEN, die hebben een condenswerende laag die je zou kunnen beschadigen en er zouden krassen op de glazen kunnen komen. De binnenkant van de glazen nooit aanraken - Niet over wrijven! Als je over de glazen hebt gewreven voordat je het product aanbrengt, is het mogelijk dat het product niet goed werkt. De bril moet droog zijn voordat je het product aanbrengt. Niet gebruiken met contactlenzen. Mag niet worden gebruikt door kinderen.

Veiligheid

Dit product is ongevaarlijk voor de gezondheid van de gebruikers. Wij hebben tests laten uitvoeren in een onafhankelijk lab en vervolgens door een panel van zwemmers zodat we de conformiteit van het product kunnen garanderen. Bij contact met de ogen: overvloedig spoelen met water gedurende verschillende minuten. Indien irritatie aanhoudt, een arts raadplegen en de verpakking tonen. Lees aandachtig de handleiding voor gebruik

Samenstelling van de vloeistof

Water 70 - 80% Propyleel glycol butyl ether 1 - 10% ethanol 1-10% Fluorocaliphatic oxyethyleen 1-10% Kaliumhydroxide 0 - 0,5% Magnesiumlaurylsulfaat 0 - 0,5%

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Laat je zwembril goed drogen en berg hem dan op in zijn doosje of zakje. Belangrijk: Raak de binnenkant van het glas niet aan om de dampwerende behandeling niet te schaden.

GEBRUIKSAANWIJZING

Werkt niet voor duikbrillen

Samenstelling

"Hoofddeel : 100.0% Polypropyleen pet : 100.0% Polypropyleen Schuimplastic : 100.0% Polyester Lemmet : 100.0% Polyamide"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

3.6 /5
83 Beoordelingen
83 Gebruikers bevelen dit product aan
5
30
4
17
3
19
2
5
1
12
Ik had andere verwachtingen
3/5
geen opmerking
Meer
Heel tevreden
5/5
Ik heb deze nu enkele keren gebruikt. In de instructies staat om deze ongeveer 1 minuut op voorhand te gebruiken. Ik doe dit net voor ik de kleedkamers verlaat en tegen dat ik in het zwembad de bril even kan uitspoelen is er genoeg tijd overgegaan.
Tijdens het iets meer dan half uur dat ik normaal zwem heb ik totaal geen last meer van condens op mijn zwembril, iets waar ik normaal na enkele minuten al last van had.
Ook heb ik zelf nog niets gemerkt van gevoelige ogen maar vanwege de sterke geur van het product zorg ik wel dat ik deze goed heb uitgespoeld voor ik mijn zwembril opzet.
Meer
Anti condens stick
5/5
Eindelijk eens een goede zwembril die nu niet meer beslaat
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Nabaiji

Soepele neusknijper van Nabaiji

(141)
Speedo

Zwembril Futura Biofuse Flexiseal zwart

(42)
Nabaiji

Siliconen badmuts

(214)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard