Anti-condens stick voor zwembril

€500
8400299

Ontworpen voor: zwemmers die willen voorkomen dat hun zwembril beslaat en de levensduur ervan willen verlengen.

Last van damp in je zwembril? Dankzij deze stick kun je opnieuw zwemmen zonder dat je zwembril beslaat en heb je er langer plezier van. Na het aanbrengen 1 tot 3 uur lang werkzaam.


Maat
 • unieke grootte Voorraad 13343
Online beschikbaar

Momenteel niet beschikbaar online

   Breng me op de hoogte

   Je wilt een notificatie aanvragen voor: Anti-condens stick voor zwembril
   4 weken
   • 1 week
   • 2 weken
   • 3 weken
   • 4 weken
   • 5 weken
   • 6 weken
   • 7 weken
   • 8 weken
   • 9 weken
   • 10 weken
   Er wordt een email verzonden zodra het product op voorraad is
   Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te stellen wanneer het product weer beschikbaar zal zijn.
   Uw aanvraag is geregistreerd

   We zullen contact met u opnemen op het volgende emailadres zodra het product weer online beschikbaar is.

   ­
   captchaError

   PRODUCTVOORDELEN

   Dampwerend

   Eén behandeling is voldoende om 1 tot 3 uur te zwemmen zonder beslaan.

   Dampwerend

   TECHNISCHE INFORMATIE

   Gebruik van het product

   1) Aanbrengen op je glazen (let op: ze moeten goed droog zijn) 2) Minstens 1 minuut laten drogen 3) Bril onderdompelen in water om het product goed te verspreiden Herhaal dit om de 1 à 3 sessies (gemiddeld), afhankelijk van hoe snel je bril weer beslaat. Goed voor gemiddeld 400 toepassingen. Wanneer je bril tijdens het zwemmen opnieuw beslaat, dompel je hem goed onder in water, zo wordt opnieuw een beschermlaagje gevormd en kun je verder zwemmen in optimale omstandigheden.

   Voorzorgsmaatregelen

   NIET GEBRUIKEN OP NIEUWE ZWEMBRILLEN, die hebben een condenswerende laag die je zou kunnen beschadigen en er zouden krassen op de glazen kunnen komen. De binnenkant van de glazen nooit aanraken - Niet over wrijven! Als je over de glazen hebt gewreven voordat je het product aanbrengt, is het mogelijk dat het product niet goed werkt. De bril moet droog zijn voordat je het product aanbrengt. Niet gebruiken met contactlenzen. Mag niet worden gebruikt door kinderen.

   Veiligheid

   Dit product is ongevaarlijk voor de gezondheid van de gebruikers. Wij hebben tests laten uitvoeren in een onafhankelijk lab en vervolgens door een panel van zwemmers zodat we de conformiteit van het product kunnen garanderen. Bij contact met de ogen: overvloedig spoelen met water gedurende verschillende minuten. Indien irritatie aanhoudt, een arts raadplegen en de verpakking tonen. Lees aandachtig de handleiding voor gebruik

   Samenstelling van de vloeistof

   Water 70 - 80% Propyleel glycol butyl ether 1 - 10% ethanol 1-10% Fluorocaliphatic oxyethyleen 1-10% Kaliumhydroxide 0 - 0,5% Magnesiumlaurylsulfaat 0 - 0,5%

   OVERIGE INFORMATIE

   BEWAARADVIES

   Laat je zwembril goed drogen en berg hem dan op in zijn doosje of zakje. Belangrijk: Raak de binnenkant van het glas niet aan om de dampwerende behandeling niet te schaden.

   GEBRUIKSAANWIJZING

   Werkt niet voor duikbrillen

   Samenstelling

   "Hoofddeel : 100.0% Polypropyleen pet : 100.0% Polypropyleen Schuimplastic : 100.0% Polyester Lemmet : 100.0% Polyamide"

   GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

   Werkt goed
   4/5
   Werkt momenteel zoals verhoopt/verwacht. Maar de glazen zijn nog nieuw dus nog even afwachten of de tevredenheid blijft.
   Meer
   Ik had andere verwachtingen
   3/5
   geen opmerking
   Meer
   Heel tevreden
   5/5
   Ik heb deze nu enkele keren gebruikt. In de instructies staat om deze ongeveer 1 minuut op voorhand te gebruiken. Ik doe dit net voor ik de kleedkamers verlaat en tegen dat ik in het zwembad de bril even kan uitspoelen is er genoeg tijd overgegaan.
   Tijdens het iets meer dan half uur dat ik normaal zwem heb ik totaal geen last meer van condens op mijn zwembril, iets waar ik normaal na enkele minuten al last van had.
   Ook heb ik zelf nog niets gemerkt van gevoelige ogen maar vanwege de sterke geur van het product zorg ik wel dat ik deze goed heb uitgespoeld voor ik mijn zwembril opzet.
   Meer

   ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

   Speedo

   Zwembril Futura Biofuse Flexiseal zwart

   (42)
   Nabaiji

   Neusknijper zwemsport blauw

   (29)
   Speedo

   Oordopjes Speedo

   (26)

   DIENSTEN

   DECATHLON SPORTPAS

   Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

   GIFTCARD

   Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard