Armstukken voor fris weer zwart

€800

Deze armstukken werden door onze ingenieurs ontworpen voor frisse temperaturen en beschermen je tijdens de afdaling van een col of bij frisse wind.

Bang om het te koud te krijgen? Aarzel niet langer! Deze lichte en compacte armstukken neem je overal mee. Ze zijn "seamless" (zonder naden) en elastisch en volgen je lichaamsbouw als een tweede huid.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Extra warmte aan het begin van je rit, als het nog wat frisjes is.

Aanpasbaarheid

Heel fijne en elastische tricotstof.

Ademend vermogen

Ademende en sneldrogende stof.

AFBEELDINGEN

Armstukken voor fris weer zwart
Armstukken voor fris weer zwart
Armstukken voor fris weer zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

Warmte van het artikel

Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dit vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheid (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092).
Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt.
Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof.

Onderhoudstips

Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars, met thuisbasis in het b'Twin Village in het Franse Rijsel, is voortdurend op zoek naar oplossingen om het comfort van fietsers te verhogen. Zij streven ernaar producten te ontwikkelen die helemaal voldoen aan de behoeften van de gebruiker.
Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden, onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Sokken 87% Polyamide, 13% Elastaan

Goedgekeurd door

onze technische partner, het U19 B'TWIN Racing Team

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten