Armstukken voor koud weer

€1500

Deze armstukken werden door onze ingenieurs ontwikkeld en getest voor je ritten bij koud weer en geven je een uitstekende thermische bescherming.

Valt de herfst je zwaar? Heb je last van de eerste winterkoude? Met deze armstukken heb je het nooit koud, dankzij de binnenzijde in fleece. Je zult dit comfort zeker appreciëren.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warme, rekbare stof (geruwd fleece) die de armen beschermt tegen de kou.

Aanpasbaarheid

Elastische stof en siliconenband om de warmers goed op hun plaats te houden.

Droogtijd

Heel snel weer droog.

AFBEELDINGEN

Armstukken voor koud weer
Armstukken voor koud weer

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Ons team van productontwikkelaars van het B'TWIN Village in het Franse Lille zoekt voortdurend naar oplossingen om het comfort van onze fietsklanten te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.
Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden, onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

Warmte van het artikel

Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dit vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.

Onderhoudstips

Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten