Atletiekbroek voor kinderen AT 100 grijs

€1000

Onze ontwerpers, fervente atleten, ontwikkelden deze atletiekbroek voor kinderen. Ze kunnen lopen, springen en werpen bij fris weer in school- of clubverband.

Ben je op zoek naar een lichte en comfortabele atletiekbroek? Dankzij de stof die de transpiratie afvoert, het model en het aantrekkoordje kan je kind ongehinderd aan atletiek doen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Asfaltgrijs

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Ademend vermogen

Het lichte en ademende materiaal houdt je atleet in de dop warm en comfortabel.

Schuurbestendig

Met patches op de knieën om gaten bij een eventuele val te voorkomen.

zakken

Dankzij de ritszak zal je kind zijn sleutel of zakdoek niet langer verliezen.

Ecodesign

De basisstof is gemaakt van gerecycleerd polyester.

AFBEELDINGEN

Atletiekbroek voor kinderen AT 100 grijs
Atletiekbroek voor kinderen AT 100 grijs
Atletiekbroek voor kinderen AT 100 grijs

TECHNISCHE INFORMATIE

Verstevigde kniepatches

Tijdens een atletiektraining voert je kind verschillende motorische oefeningen uit, waaronder ongetwijfeld ook grondoefeningen. Op basis van de feedback die jullie achterlieten op onze kinderbroeken uit 2018 heeft ons ontwerpteam kniepatches ontwikkeld. Dit leuke en doeltreffende element werd aan het design van de broek toegevoegd om de knieën te beschermen en de broek zo langer mee te laten gaan.

Nieuw materiaal dat langer meegaat

Gessica, onze productingenieur, koos voor een materiaal dat 65% beter bestand is tegen schuren dan het voorgaande model, zodat de hardloopbroek van je kind merkbaar langer meegaat! Onze laboratoriumtests hebben uitgewezen dat dit, samen met de kniepatches, de schuurvastheid van de broek verbetert met 75%. Probeer het zelf maar uit!

Een broek op basis van plastic flessen.

Echt polyester wordt gemaakt uit petroleumderivaten. De CO2-impact van dat materiaal is aanzienlijk, het is een echte hulpbronnenvreter.
Wij vinden het enorm belangrijk dat we onze sporters bijstaan in hun milieubewustzijn, door te innoveren op het vlak van industriële procedés, recyclageprocessen en kringloopeconomie. Daarom hebben we ervoor gekozen dit artikel te vervaardigen uit een polyester dat gemaakt is op basis van gerecycleerde plastic flessen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en verluchte plaats om de broek in optimale staat te houden.

TESTS

Driss, onze ingenieur, heeft dit product 6 maanden lang laten testen door 8 kinderen op hun atletiektrainingen. Ze waren bijzonder overtuigd van het materiaal dat ze beschermt tegen de kou zonder hun benen plat te duwen, en van de kniepatches die gaten bij grondoefeningen voorkomen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten