VERLAAGDE PRIJS
Balletpakje voor meisjes wit
Balletpakje voor meisjes wit
Balletpakje voor meisjes wit
Balletpakje voor meisjes wit

Balletpakje voor meisjes wit

€1800
Verlaagde prijs voordien €2000

8738983

Ons team van gepassioneerde dansers ontwikkelde dit balletpakje in gerecycled polyester voor ballerina's die een geraffineerd balletpakje willen dat comfortabel zit en waar ze vrij in kunnen bewegen.

Balletpakje met brede bandjes, ideaal voor elk niveau, van beginners tot gevorderden. Overslag op de rug, fronsjes vooraan en een voering ... dit balletpakje heeft alles om je te bekoren.

Kleur:

Sneeuwwit

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Rekbaar

Stof met elastaan die meerekt met al je bewegingen.

Stabiliteit

Bustenaad om beter te blijven zitten tijdens het dansen.

Technische informatie

Een balletpakje met respect voor het milieu!

Dit pakje bevat 84% gerecycled polyester. Wat houdt dat in? Het betekent dat het balletpakje niet alleen technisch is, maar dat we ook rekening hielden met de ecologische voetafdruk ervan. Kort samengevat: polyestergaren wordt gemaakt op basis van petroleum. Kiezen voor gerecycled polyester houdt in dat producten die bestemd waren om te worden weggegooid, zoals productieresten of plastic flessen, worden ingezameld en getransformeerd in plaats van nieuwe fossiele grondstoffen te gebruiken. Dat is al een stap in de goede richting, niet?

Waaruit bestaat de kleding voor ballet?

De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden we je aan informatie in te winnen bij de balletstudio.
De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen.
Bespreek met je lerares welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool.
Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan.

Hoe kies je een outfit voor ballet?

Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je ongehinderd kan dansen!
Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten.
Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 84% Polyethyleentereftalaat (PET), 16% Elastaan Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Inzetstuk 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Balletpakje voor meisjes wit
Balletpakje voor meisjes wit
Balletpakje voor meisjes wit

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren