PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Rekbaar

Zachte stof met elastaan om ongehinderd te bewegen

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Machinewas op 30°, binnenstebuiten. Geen wasverzachter. Niet in de droger

Zweetafvoer

Zweetafvoer

Technische stof die ademt zodat je het niet te warm krijgt

TECHNISCHE INFORMATIE

Het verhaal achter deze short ...

De turnzalen zijn ons onderzoeksterrein! Ons productontwikkelingsteam heeft deze short langdurig laten testen in de praktijk, door gepassioneerde turnsters tijdens hun trainingen en wedstrijden.

Hoe een turnoutfit kiezen?

De raad van onze productontwikkelaars: de perfecte trainingsuitrusting voor een turnster bestaat uit een mouwloos turnpakje of een combinatie van een topje of sporttopje met een short of legging. Hierin kan je met vertrouwen en ongehinderd alle bewegingen uitvoeren zodat je je optimaal kan voorbereiden op wedstrijden.

Waarom een short dragen?

Op je trainingen kan je in een short ongehinderd bewegen en je oefeningen doen zonder dat je het te warm krijgt. Je mag hem ook dragen op wedstrijden, maar een short is niet toegelaten bij de passages voor de jury.

Hoe je turnkleding onderhouden?

We weten dat je tijd kostbaar is, en daarom mag deze short in de wasmachine! Let daarbij wel op een paar dingen om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat: was binnenstebuiten, in een wasnetje, op een kort programma op 30°. Geen wasverzachter. Niet in de droger.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 82% Polyester, 18% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Basic turnshort voor meisjes en dames zwart