Beenstukken voor racefietsen Road R 500

€1800

Deze beenstukken werden door onze ingenieurs ontwikkeld en getest voor koud weer en geven je een uitstekende thermische bescherming in de winter.

Met deze beenwarmers ga je onbevreesd de winter in! De binnenzijde in fleece isoleert tegen de koude en zorgt ervoor dat je steeds comfortabel kunt rijden.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Rekbare, warme stof (geruwd fleece) om de benen te beschermen tegen koude.

Aanpasbaarheid

Elastische stof en siliconenstrips op de dijen om alles goed op te houden.

Droogtijd

Heel snel weer droog.

AFBEELDINGEN

Beenstukken voor racefietsen Road R 500
Beenstukken voor racefietsen Road R 500
Beenstukken voor racefietsen Road R 500
Beenstukken voor racefietsen Road R 500
Beenstukken voor racefietsen Road R 500

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Onze productontwikkelaars van het B'Twin Village in het Franse Lille zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.
Die producten worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Onderhoudsadvies

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed geventileerde ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Warmte van het artikel

Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dat vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten