Beenwarmers voor ballet en moderne dans voor meisjes zwart

€600

8820636

Onze productontwikkelaars, zelf fervente dansers, ontwierpen deze beenwarmers voor danseressen van elk niveau die de enkels en kuiten warm willen houden.

Wil je dansen met goed opgewarmde enkels? Deze comfortabele en warme beenwarmers zijn ideaal om de spieren en gewrichten van je enkels en kuiten op te warmen.

Kleur:

ZWART

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Warmte

Materiaal dat de spieren goed verwarmt.

Rekbaar

Elastieken onderaan om goed te blijven zitten terwijl je danst.

Technische informatie

Waarom beenwarmers dragen?

Beenwarmers zijn een aanrader voor en na de les, om je spieren warm te houden. De opwarming is een onmisbare fase, ongeacht je niveau. Bij ons vind je een ruime keuze aan eenvoudige en gekleurde beenwarmers.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Sokken 80% Katoen, 18% Polyamide, 2% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet

Goedgekeurd door

Onze praktijktestingenieur Cynthia liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze productmanager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren