Soortgelijke producten
BIO ENERGY FRUIT MET APPEL EN CITROEN 4 STUKS
BIO ENERGY FRUIT MET APPEL EN CITROEN 4 STUKS
BIO ENERGY FRUIT MET APPEL EN CITROEN 4 STUKS
BIO ENERGY FRUIT MET APPEL EN CITROEN 4 STUKS

BIO ENERGY FRUIT MET APPEL EN CITROEN 4 STUKS

€500
€2500/KG
965851

Ons team van bevlogen atleten ontwikkelde deze biologische energiegel met fruit om je energie te geven bij inspanningen van minder dan drie uur.

De Bio Energy Fruit met appel, door onze eigen atleten ontwikkeld voor duursporters, geeft je een opkikker tijdens je trainingen en wedstrijden van minder dan 3 uur.

Vraag & Antwoord
Flavor: Appel / Citroen
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Energiewaarde

83 kcal.

Antioxidant

Vitamine C beschermt de lichaamscellen tegen oxidatieve stress

Gebruiksgemak

De textuur is helemaal uitgekiend om alle energie snel op te nemen.

Technische informatie

MINIMALISTISCH EN BIO!

Dit product, bio-gecertificeerd in elke stap van het productieproces, volgens de labels Ecocert® (voor onszelf) en Certifood® (voor onze Spaanse leverancier), is een heel nieuw concept!
De Bio Energy Fruit houdt het midden tussen een gel en een vruchtenmoes. "We wilden een heel natuurlijke gel ontwikkelen, die veel weg heeft van een vruchtenmoes", aldus productingenieur Juliette.
Hij bevat slechts 5 ingrediënten, minder is bijna onmogelijk!

WAAROM SMAAKT DE BIO ENERGY FRUIT NIET ALTIJD HETZELFDE?

Smaken verschillen per persoon, maar ze veranderen ook naargelang het seizoen! Geen zorgen, die veranderingen in smaak vallen mee; het product blijft altijd even lekker en even doeltreffend!
Maar omdat dit product heel natuurlijk is en slechts 5 ingrediënten bevat, kan je verschil proeven: "We gebruiken andere appels naargelang het seizoen, en die hebben niet altijd dezelfde zuurgraad. Maar zo gaat dat nu eenmaal met bioproducten!", merkt onze productingenieur Juliette op

IS DE BIO ENERGY FRUIT IETS VOOR MIJ?

Als je eerder al stevig hebt ontbeten, dan geeft de Bio Energy Fruit de perfecte boost bij trainingen en/of wedstrijden van minder dan 3 uur. "Heb je enkel een licht ontbijt achter de kiezen, dan combineer je dit product met vastere sportvoeding zoals onze bio granenreep!", legt productmanager Wim uit.
Wat betreft het koolhydraatgehalte per 100 g: de bio energy fruit bevat 39 g, een gewone vruchtenmoes 24 g en een energiegel 70 g.

TOT IN DE PUNTJES UITGEWERKT EN BIJGESCHAAFD

Omdat hard werken altijd loont en veel testen een recept is voor succes, hebben we de Bio Energy Fruit tot in de puntjes bijgeschaafd. "Onze testers vonden de eerste versies van dit product te zuur. Om daar iets aan te doen, hebben we er essentiële citroenolie aan toegevoegd", vertelt productingenieur Juliette. Wat doet dat met het eindproduct? De zuurgraad is nu mooi in balans, waardoor het product enorm in de smaak valt!

WAT IS HET NUT VAN DE VERSCHILLENDE INGREDIËNTEN?

- Appels voor de smaak, de textuur, de energie ... en ook omdat ze de basis vormen van onze Bio Energy Fruit!
- Suiker uit suikerbieten, voor de aangename smaak en voor een extra energiedosis.
- Geconcentreerd citroensap (1%) en essentiële citroenolie om de zuurte van de appels uit te vlakken.
- En tot slot acerola-extract, onze favoriete bron van natuurlijke vitamine C!

EEN SLIMME DOP

Omdat niet iedereen zonder handen kan fietsen en omdat hardlopen zonder je armen te gebruiken best lastig is, hebben we onze Bio Energy Fruit voorzien van een gegroefde dop.
En hoe zit het met ons G-easy tuitje dat je al op onze G-easy energiegels vindt? Nou, die past ook op dit product.. Zo kan je dit product heel gemakkelijk verorberen, zonder te morsen! Handig, toch?

Overige informatie

Samenstelling

BIO Energy Fruit met appel en citroen, bron van vitamine C. Ingrediënten: appel* 70%, suiker uit suikerbieten*, citroensap op basis van concentraat* 6%, acerola-extract*, essentiële citroenolie. *Ingrediënt uit de biologische landbouw.

VOORRAADADVIES

De Bio Energy Fruit kun je het best meteen na opening consumeren. Bewaren doe je bij voorkeur op een droge, donkere plaats.

TESTS

Deze gel/moes is getest door ons panel van sporters, tijdens een hele reeks duurtests. Wat beviel hen nu zo aan de Bio Energy Fruit? De doeltreffende boost, de heerlijke appelsmaak, de afkeer die je weleens krijgt bij bepaalde gels blijft uit, en je werkt hem heel vlot naar binnen!

Goedgekeurd door

De gel/moes Bio Energy Fruit viel bij al onze testers in de smaak, van beginners tot doorgewinterde sporters: fietsers, mountainbikers, triatleten, trailers, hardlopers enz.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord