Bodywarmer voor golf heren MW500 zwart

€4000

Ons team van fervente golfers ontwikkelde deze bodywarmer in dons (RDS-keurmerk*) om golf te spelen bij temperaturen van 10 tot 20°C.

Deze bodywarmer is licht als een veertje! Je zal verrast zijn over hoe warm hij is en hoe klein op te vouwen in het zakje. Een onmisbaar item, zowel voor golf als voor de stad.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Zonder mouwen en aansluitend voor een maximaal bewegingscomfort.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Herenmodel: ongeveer 200 g in maat L.

Warmte

Warmte

Gevuld met dons en veren: een van de allerwarmste natuurlijke materialen

Compactheid

Compactheid

Heel klein op te vouwen in het zakje (25 x 13 x 11 cm)

TECHNISCHE INFORMATIE

HET VOORDEEL VAN EEN DONSVULLING

Deze bodywarmer met een vulling van 85% dons / 15% veren heeft gegarandeerd een vulkracht van 660 cuin (Europese norm). De vulkracht bepaalt hoe goed het dons isoleert doordat het een bepaald volume lucht vasthoudt. Dus hoe volumineuzer het dons (= hoe hoger de cuin), hoe meer lucht het vasthoudt en hoe beter het bijgevolg isoleert.

INFORMATIE OVER DE PASVORM EN MAAT

Deze bodywarmer werd ontworpen voor golf maar is ook prima geschikt om elke dag te dragen. Hij is niet te lang, hij komt tot net boven de tailleband, zodat je heel comfortabel kan adresseren of je swing maken. De kraag sluit mooi aan zonder te knellen.
De bodywarmer heeft 2 zakken met rits aan de buitenkant en 2 binnenzakken zonder rits.
De binnenzak is voorzien van een koordje waar je het zakje aan kan vastmaken zodat je het niet verliest.
Ons model op de foto is 1,87 m groot en draagt maat L.

HOE DRAAG JE DEZE BODYWARMER?

Deze bodywarmer is heel veelzijdig. Je kan hem dragen over een poloshirt, trui of overhemd. Hij is lekker warm en onder een jas voel je hem amper zitten. De stof is waterafstotend, dat betekent dat druppels eraf rollen, lang genoeg tot je tijd hebt om te schuilen of waterdichte kleding aan te trekken.

HERKOMST VAN HET DONS / WAT BETEKENT HET KEURMERK RDS?

Ethisch dons met RDS-keurmerk (Responsible Down Standard).
Door ons systeem voor traceerbaarheid kunnen we garanderen dat de herkomst van ons dons in overeenstemming is met onze verbintenissen voor verantwoorde materialen. Onze leveranciers verbinden zich ertoe uitsluitend dons te gebruiken van eenden die worden gekweekt voor het vlees en die worden gepluimd na het slachten.
http://developpement-durable.decathlon.com/documents-et-rapports/documents/

HOE DE BODYWARMER ONDERHOUDEN?

WASSEN
In de wasmachine, op 30°, programma voor synthetische stoffen. Doe er 2 tennisballen en ander wasgoed bij zodat het dons goed wordt opgeklopt. Laat 2 keer spoelen en centrifugeer op laag toerental.
DROGEN
Om het dons opnieuw volumineus te maken, droog je bij voorkeur in de wasdroger, met 2 tennisballen bij. Heb je geen wasdroger? Geen probleem. Hang de bodywarmer op een kleerhanger en schud geregeld flink op tijdens het drogen, om te vermijden dat het dons klonten vormt.

AFGELOPEN MET VASTZITTENDE RITSEN!

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt en het is behoorlijk enerverend: een rits die vast komt te zitten omdat er een stukje stof tussen zit. Daarom hebben we voor deze rits verschillende technische oplossingen toegepast om je te verzekeren dat je hem altijd moeiteloos open en dicht krijgt.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Garnering 85% Grijze eendendons, 15% Grijze eendenveren Hoofdstof 100% Polyamide Onderlaag 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen vocht

TESTS

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd op het golfterrein Inesis Golf Park, in het noorden van Frankrijk. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze ontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfkleding te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van onze bodywarmer Ultralight vonden, en natuurlijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Bodywarmer voor golf heren MW500 zwart
Bodywarmer voor golf heren MW500 zwart
Bodywarmer voor golf heren MW500 zwart
Bodywarmer voor golf heren MW500 zwart
Bodywarmer voor golf heren MW500 zwart

VIDEO

Vraag & Antwoord