Bokshandschoenen FPower 200 beginners zwart/roze

€2799
Ref : X8365146 8365146

Ontworpen voor: boksen (Engels boksen, fit, full contact, kickboksen, muay thai). Trainingshandschoen voor beginnende boksers.

Trainen met handschoenen bestaande uit voorgevormd schuim en een bekleding in PU3G voor veel duurzaamheid. Klittenbandsluiting aan de pols om goed te blijven zitten tijdens de training.


Maat maatwijzer

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Voorgevormd geïnjecteerd schuim.

Positiebehoud product

Elastiek met klittenband om dicht te doen.

Zweetafvoer

Standaard perforatie aan de duim.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp

Sterk buitenmateriaal in "Maya" PU3G. Voering die een optimaal comfort biedt. Vorm in ‘IMF’-schuim voor een gelijkmatige schokdemping. Climacool® technologie voor een optimale verluchting. Aanspannen met elastische en uittrekbare klittenband. Constructie ontworpen om de kracht van de bewegingen van de bokser te optimaliseren.

Hoe kies je bokshandschoenen?

- Beginnende boksers (1 tot 2 keer trainen per week) kiezen een handschoen die de transpiratie afvoert en de pols ondersteunt. - Gevorderde boksers (2 tot 3 keer trainen per week - in een club of op een bokszak), kiezen een handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer en een schuim van gemiddelde of hoge dichtheid. - Ervaren boksers (meer dan 4 keer trainen per week) kiezen een slijtvaste handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer.

Welke maat kiezen?

De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz. (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt voor bokshandschoenen). Het aantal oz. staat voor het gewicht van de handschoen (en dus zijn beschermend vermogen), aangepast aan het gewicht van de bokser. Gewicht handschoen: Je lichaamsgewicht: - 6 oz.: < 45 kg - 8 oz.: 45 tot 65 kg - 10 oz.: 65 tot 78 kg - 12 oz.: 78 tot 90 kg - 14 oz.: > 90 kg - 16 oz.: > 90 kg voor meer bescherming.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Outshock

Binnenhandschoenen voor boksen

(39)
Outshock

Boksbandage 2,50 m ivoorwit

(35)
Adidas

Scheen- en voetbeschermer zwart met sok

(3)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard