Bokshandschoenen in leer voor ervaren boksers zwart/blauw

€4499
Ref : X8389120 8389120

Ontworpen voor: boksen (Engels boksen, fit, full contact, kickboksen, muay thai). Trainingshandschoen voor ervaren boksers.

Trainen met handschoenen bestaande uit voorgevormd schuim en een bekleding in leer voor optimale duurzaamheid. Klittenbandsluiting aan de pols.


Maat maatwijzer

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Schokdemping

Demping aan de middenhandsbeentjes door geïnjecteerd schuim.

Gewrichtsondersteuning

Elastiek met klittenband om goed aan te sluiten om de pols.

Schuurbestendig

Bestand tegen intensief trainen dankzij de buitenlaag in echt leer.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp

Buitenkant in buffelleer en palm in PU. Voering voor het comfort. Onder hoge druk voorgevormd ‘IMF’ schuim, erg sterk voor een betere demping. Stijve polsboord en klittenbandsluiting om stevig om de pols te blijven zitten. Constructie ontworpen om de kracht van de bewegingen van de bokser te optimaliseren.

Hoe kies je bokshandschoenen?

- Beginnende boksers (1 tot 2 keer trainen per week) kiezen een handschoen die de transpiratie afvoert en de pols ondersteunt. - Gevorderde boksers (2 tot 3 keer trainen per week - in een club of op een bokszak), kiezen een handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer en een schuim van gemiddelde of hoge dichtheid. - Ervaren boksers (meer dan 4 keer trainen per week) kiezen een slijtvaste handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer.

Welke maat kiezen?

De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz. (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt voor bokshandschoenen). Het aantal oz. staat voor het gewicht van de handschoen (en dus zijn beschermend vermogen), aangepast aan het gewicht van de bokser. Gewicht handschoen: Je lichaamsgewicht: - 6 oz.: < 45 kg - 8 oz.: 45 tot 65 kg - 10 oz.: 65 tot 78 kg - 12 oz.: 78 tot 90 kg - 14 oz.: > 90 kg - 16 oz.: > 90 kg voor meer bescherming.

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Outshock

Binnenhandschoenen voor boksen

(39)
Everlast

Enkele gebitsbeschermer voor volwassenen

(29)
Outshock

Boksbandage 3,50 m katoen

(17)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard